..Atunci eu zic a vorbesti cu el! Fii directa, spune-i tot ce gandesti!(sau ce nu te lasa orgoliul sa spui!).Iar daca el nu-ti arata nici un pic cum ca sentimentele lui ar fi reciproce...nu te merita! Despartete de el(DACA nu reactioneaza cum ai vrea...sau te-ai astepta!) si sigur pana la urma va realiza ce a pierdut!
Fara suparare, dar chiar nu mi se pare in regula acest pariu! Adica iti da de inteles, ca daca ai disparea nu i-arr fi deloc dor de tine, sau ceva de genu`. Poate chiar si lui ii este dor de tine, dar din cauza orgoliului nu-ti spune! Orice e posibil si de aceea zic, ca ar fi mai bine sa vorbiti si sa clarificati tot! ..Multa bafta!:*
Era si logic sa-i fie dor..sau invers Ai facut-o lata fi puternica..alceva nu ai cum..sau na sa plangi pe langa el ca s-a rupt o unghie ceva. si trebuie sa sara in ajutor.dac nu sare..asta e.E om de onoare.
Daca il iubesti poate ar fi mai bine sa il cauti, insa daca te simti mai bine fara a`l cauta, nu-l cauta ^^ totusi, succes!:3
Daca stiai ca o sa-ti fie dor de el, de ce ai pus pariul! Lasa orgoliul, daca el e orgolios nu inseamna ca trebuie sa fi si tu! Vorbeste cu el, spune-i ca tie deja ti s-a facut dor de el, pentru ca tii la el! Iar daca lui nu-i pasa decat de pariu, inseamna ca nu te merita! Spune-i(daca ii pasa decat de pariu!) ca te-a dezamagit si pana la urma credea-i ca tine la tine! ..Acum, ideea e pe ce a-ti facut pariu?!
..Atunci eu zic a vorbesti cu el! Fii directa, spune-i tot ce gandesti!(sau ce nu te lasa orgoliul sa spui!).Iar daca el nu-ti arata nici un pic cum ca sentimentele lui ar fi reciproce...nu te merita! Despartete de el(DACA nu reactioneaza cum ai vrea...sau te-ai astepta!) si sigur pana la urma va realiza ce a pierdut!
Fara suparare, dar chiar nu mi se pare in regula acest pariu! Adica iti da de inteles, ca daca ai disparea nu i-arr fi deloc dor de tine, sau ceva de genu`. Poate chiar si lui ii este dor de tine, dar din cauza orgoliului nu-ti spune! Orice e posibil si de aceea zic, ca ar fi mai bine sa vorbiti si sa clarificati tot! ..Multa bafta!:*
Pai...cum sa-ti doresti un prieten "iusensibil"?
se pare ca te-ai andragostit de persona gresita, cum sa poata sa nu vorbeasca cu tine atata timp si cand normal ar exact contrariul?
http://www.youtube.com/watch?v=rZAbs9hH8Vk
ai multe de anvatat din sfaturile profului
succes
beausingurlamasamea întreabă: