Pai si ce are daca va logoditi? un inel, ceva simbolic, nu pentru casatorie.Ce poate fi altceva decat o logodna? Doar nu te mariti, pur si simplu este ceva altfel, un punct mai avansat al relatiei.
Sa vezi tu ce pas mare inainte va fi atunci cand el va pleca razand, iar tu vei plange ca nu ai avut noroc pe lumea aceasta! Vrei sa faci sex cu el, esti libera sa o faci, dar nu avea si pretentii absurde. Daca ai facut (si) cu el sex pana acum, deja ai atins apogeul relatiei si nu poti cere de la el sa-si petreaca, pentru acest motiv, tineretea langa tine. Daca simtiti ca este cazul sa faceti pasi inainte, asa cum este si normal in unele cazuri, puteti face cati pasi vreti, unde vreti si cum vreti, atata timp cat sunteti majori. Pasul cu studiile sau/si locul de munca l-ati rezolvat? Iata o idee de un pas inainte, pentru fericirea voastra!
In principiu logodna se face cu maxim un an-doi inaintea nuntii. Altfel e o tampenie.
Primesti un inel si ce? Stai logodita vreo 5-7 ani? Sau cum?
Daca aveti in plan sa va casatoriti peste un an, doi cand terminati facultatea da, are sens...altfel e o simpla daruire de inel si o titulatura care nu isi are rostul. Parerea mea.
Mai asteptati cu gesturile mari... e foarte frumos ceea ce simtiti si curat dar... viata-i grea si perversa. Puteti sa va mutati impreuna dar asta-i o proba foarte tare pentru unii. Se cam cearta si asata arata cat de inchegata e relatia.
Puteti incerca si o casatorie de proba. Facea Mazare odata daca imi aduc aminte bine cand am fost la mare cu ceav ani in urma!
Eu zic ca nu conteaza varsta, nu poate fi un impediment cand iubesti cu adevarat! Dar daca nu credeti ca v-ati incadra in societate puteti sa incercati ceea ce a zis piticelm, sa va luati ceva simbolic, sa fie ceva special! :** Sa va tina relatia, succes pe mai tarziu...
Nu cred ca trebuie sa fiti neaparat uniti prin ceva. Eu consider faptul ca unul pe celalalt va iubiti, este cea mai mare unire intre doua persoane.
Sunt o groaza de persoane unite prin hartie, inel, etc. dar ca sentimente... nimic. Bucrati-va de momentele aceste de acum, traiti prezentul.
Sunteti tineri, mai aveti o viata intreaga inainte, nu luati decizii pripite, acum va intelegeti dar peste un an sau doi nu se stie. Tu esti foarte tanara, presupun ca acum ai terminat liceul, asteapta sa ajungi la facultate (in caz ca nu esti deja) sa simti viata adevarata, poate o sa locuiti impreuna sa vedeti daca va intelegeti. Parerea mea e ca mai aveti timp, mai asteptati. Cat despre chestia care vrei sa va lege mai mult, eu zis ca o idee ar fi sa va mutati impreuna
Vreti sa va simtiti uniti dar credeti ca e prea devreme pentru logodna. o.O.
Faceti-va un tatuaj comun. (gen cum au facut Andreea M si Cristian Mitrea). un gest simbolic care sigur va poate uni
idkandrei690 întreabă: