Daca ti-a spus asa, lasa-l. El considera relatia asta un compromis. Ca si cum el a facut un mare sacrificiu ca iti mai acorda o sansa, si acum s-a saturat sa mai fie cu tine. Oricum, daca veti continua nu stiu unde va ajunge relatia voastra. Ce o sa faceti? O sa va amenintati mereu reciproc ca va despartiti?
pa, pa.
Sincer, tu esti aia cu probleme la mansarda! Daca il iubesti, cum naiba te lasa sufletul sa te desparti si sa il lasi sa se umileasca de fiecare data sa va impacati de parca ai fi printesa lumii!
Foarte bine ti-a facut! Am si eu o amica care a procedat asa si acum dupa ce a patit acelasi lucru ca tine, s-a facut mielusel! Te sfatuiesc sa iti iei basinile si sa te refulezi in alta parte in afara relatiei daca nu vrei despartire permanenta!
Eu nu te-as fi suportat nici 2 secunde!
Apreciaza-l! Cat mai ai timp!
Pai vezi daca ti-ai luat lumea-n cap? Ce credeai, ca te poti desfasura cum vrei tu? Stiai ca te iubeste enorm, ca mereu cauta impacarea si te-ai comportat mizerabil cu el. Usor, usor, paharul s-a umplut. Ia-ti pe cineva care sa-ti suporte scenele, aerele si crizele de personalitate. Si, nu cred ca l-ai parasi tu pe bune, mai degraba te paraseste el. Si pe BUNA DREPTATE.
Păi la tine e soluţia. Nu te gândi că doi ani de relaţie. Gândeşte-te la ce simţi pentru el şi vei primi singură răspunsul. Baftă!