| Lory90 a întrebat:

Sunteti de acord ca sexul oral sau prietenu ma pune la incercare, eu oarecum sunt de acord dar imi e teama de ce se va intelege dupa si mai ales pentru ca este primul baiat ca care am av contact sexual si poate ultimu pentru ca suntem impreuna de 2 ani si acum 8 luni m-am daruit lui ca toata dragostea, pentru ca il iubesc.Eu am 20 de ani si el este mai mic ca 10 luni. ce ati face voi, ati fi de acord ca sexu oral?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu sunt de acord pentru ca ofera ambilor parteneri placere si intr-o relatie bazata pe respect nu are ce rau sa faca. Dar daca tu nu esti hotarata, daca nu iti doresti foarte foarte mult, nu face, nu te poate obliga nimeni. Explica-i partenerului tau ca tu nu iti doresti si ar trebui sa te inteleaga.

11 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Daca nu simti, nu te obliga nimeni sa accepti, ba mai mult ar trebui sa inteleaga si totodata sa te si respecte, cum a facut-o si pana acum.Sa va iubiti mult si bine, protejat! Bye.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Eu nu sunt de acord cu sexul oral, mi se pare ceva anormal si asta este parerea mea, cui îi place poate sa faca ce vrea, sunt sigur ca vor fi foarte multe discutii pro sa contra pe aceasta chestiune.

| Paris a răspuns:

Eu nu sunt de acord, mai ales daca nu te simti pregatita. Pune-l sa isi rupa 2 coaste, sa poata sa isi faca singur, tu stai cumintica, pana te hotarasti bine. pa, pa

| nekane a răspuns:

Da, sexul oral a devenit ceva normal, nu mai tine de prejudecati.Este bine sa discutati inainte despre asta, sa-i spui temerile tale.Conteaza foarte mult si atitudinea lui fata de acest aspect al vietii intime, depinde de el daca o sa-ti placa sau nu.

| SCUFY a răspuns:

Daca va iubiti se poate orice, dar fa-o cand simti ca esti pregatita ca m-ai tarziu sa nu iti para rau.

| ☺Clau☻ a răspuns:

Este ceva normal.Eu una nu vreau sa fk asa ceva, dar depinde de persoane si de cuplu. Ce se intampla intre voi in dormitor acolo ar trebui sa ramana asa ca dk tu vrei sa faci chestia asta este totul oky

| cristibossu27 a răspuns:

Binenteles.in dragoste e permis orice pentru ati multumi partenerul/partenera.

| babydollella a răspuns:

Eu una nu as fi...nu e multumit de viata voastra sexuala de cere ceva mai mult...nu sh, mi se pare scarbossad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va iubiti? In dormitor totul e normal, daca amindoi sinteti de acord.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Atâta timp cât nu eşti pregătită, nu te obligă nimeni, iar decizia luată trebuie respectată.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai asteapta.vezi ce doreste mai mult pe tine sau sex oral.si atunci iti dai seama daca el este si ultimul