Fiecare face ce vrea cu corpul lui! desigur ca te simti bine ca ai facut sex dragoste indiferent ca a fost o persoana mai matura batrana! fie una mai tanara!
Nu sunt de acord, bineînțeles.
Cu toate astea, este o practică veche, întâlnită și pe vremea gheișelor. Se chema cumva anume toată treaba asta, nu mai știu exact, dar am citit despre această "scoatere la licitație" în "Memoriile unei gheișe", o carte pe care o recomand pentru îmbogățirea culturii generale (filmul de asemenea).
E virginitatea lor, dacă vor sa facă banii de pe urma ei, bravo lor. Unii plătesc și pana la o suta de mii pe virginitate, măcar rămân cu niște bani. Pana la urma ce e asa mare lucru cu toată virginitatea asta? E asa important dacă ai făcut sau nu sex?
Normal ca e important sa stai curat pana la casatorie.
Nimeni nu mai sta curat pana la căsătorie. Nici măcar femeile.Decât sa aștept pana i-au un bărbat idiot de sot, mai bine iau 100 de mii pentru virginitate.
Nu văd de ce ar trebui să ne doară pe noi undeva de virginitatea lor, fiecare are motivul lui pentru a face ceva, virginitatea nu e vreo comoară sfântă deci eu unu nu-i înțeleg pe cei care o "cumpără"
cypryan11 întreabă: