| elasexygagica a întrebat:

Sunteti de acord cu discriminarea homosexualilor? Eoo nu angryangryangryangryangryangryangry oameni cu mintea incuiataangryangryangryangryangryangry

Răspuns Câştigător
| CokoStar a răspuns:

Trăim în secolul 21, nu mai este o ruşine să fii homo, gay sau lesbi.Mie mi se pare tare că mai există si oameni care se combină cu o persoană de acelaşi sex, nu doar de sex opus.Aceia care îi discrimă au mentalitate de ţărani.

18 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Teoria este una! Practica este cu totul alta! Dacă aș fi patron și aș avea de renunțat la unul din 2 la fel de buni profesionali, aș scăpa prima dată de cel homo sexual.

| Narcis2007 a răspuns:

Ce pot face oamenii pentru o funda...sunt deacord...sa tina pentru ei, gandeste-te cand vei avea un copil iti va conveni sa stea in jurul unuia? daca era despre bisexuale poate eram de acordlaughing

| Honeybunny a răspuns:

Fiecare face ce vrea atata timp cat isi respecta intimitatea si nu face public ce trebuie sa ramana confidential.

| VacutzaRoscata a răspuns:

Atat timp cat isi manifesta afectiunea in dormitor, nu pe strada de fata cu toata lumea, nu am nimic cu ei tongue

| AndutzaAndu a răspuns:

Ho, calmează-te. laughingbig grin
Eu nu am nimic împotriva lor, atâta timp cât nu vă un cuplu de-ăsta să se mozolească pe stradă sau...să se pipăie...
Fiecare cu părerea lui.

| pwp a răspuns:

Nu,nu sunt de acord!

| Anonim69 a răspuns:

Evident ca nu sunt de acord,poate ma numar printre ei, de cele mai multe ori sunt mult mai oameni decat oricare alt om, nu sustin discriminarea lor!

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Da' normal!
Cum sa te cuplezi cu unul/cu una care sa fie de acelasi sex cu tine.
Ciudat...

| ellizza a răspuns:

Sunt oameni bolnavi care trebuie ajutati!

| basexcu a răspuns:

Imi doresc ca atunci cand intrii in scara blocului sa gasesti doi d'astia exhibitionisti care si-o trag, sa vad atunci ce parere ai happy

| basexcu a răspuns:

@myhu2011
Ma-ta-i homosexual!

| myhu2011 a răspuns:

Is oameni bolnavi angry eu i-am impusca.angry basexu ii homosexualangryangry

| Aida_2733 a răspuns:

Homosexulalii sunt tot oameni. Eu nu am nimic cu eihappy

| Ingeras_3373 a răspuns:

Nu sunt de acord, dar nici ei nu trebuie sa faca atata zarbva.

| flory_8014 a răspuns:

Mei...atata vreme cat nu-i vad ca fac ce ar face o fata cu un baiat nu as avea nimic impotriva...dar daca i-as vedea sincer ia-si huidui.sunt de parere ca Dumnezeu nu a lasat degeaba p pamant femeia si barbatul happy

| Alexa_1411 a răspuns:

Discriminarea este un aspect negativ în sine, dar la fel este şi homosexualitatea. Acei oameni nu pot pretinde din partea noastră reacţii normale la ceva ce nu este normal din niciun punct de vedere.
Gândeşte-te ce i-ai răspunde fratelui sau surorii tale mai mici dacă te-ar întreba de ce sunt acele 2 fete/acei 2 băieţi împreună. I-ai spune că e ceva normal? Sunt sigură că nu.
Fiecare decide pentru sine, dar nu trebuie oficializate astfel de relaţii. Nu pot fi acceptate adopţiile în astfel de familii. De ce să încurajăm acest tip de comportament? Unde s-ar ajunge?

| thekillerboyka a răspuns:

Da sunt fffffoarte de acord cu discriminarea lor! Sunt practic niste tampiti niste anormali li s-a spart cipul cu inteligenta artificiala I don't want to see Dumnezeu a facut un barbat sa se uneasca cu femeia nu cu un alt barbat sau invers!

| Freaky_6508 a răspuns:

Ai dreptate! Oameni cu mintea incuita! Nici eu nu sunt de acord!