| scufitzaneagra a întrebat:

Sunteti de acord cu faptul ca barbatul care are nevoie de forta fizica pentru a se impune in fata unei femei, o face din lipsa de forta mentala?

Răspuns Câştigător
| alexdop21 a răspuns:

Ma gandesc ca esti fata daca ai punctat lipsa fortei mentale, dar oricum elimin sfarsitul intrebarii si iti raspund doar la prima parte a ei. Un barbat ce bate o femeie este mult mai slab decat ea. In momentul in care dai intr-o femeie nu dovedesti decat faptul ca nu iti poti stapanii furia, si in consecinca actionezi prost. Am 21 de ani, am avut o gramada de prietene pana acum, multe mi-au dat motiv sa le lovesc, dar niciodata nu am facut-o. Am tipat la ele, poate uneori mai dur decat trebuia, dar niciodata nu am lovit o femeie. Din pacate stresul te impinge sa faci asta, dar in calitate de barbat pot spune ca o mica parte din vina o au si femeile care accepta sa fie lovite. La prima palma trebuie luate masuri drastice (parasirea partenerului ). A doua oara mai mult decat sigur ca nu o sa fie doar o palma

19 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Da. Este corecta afirmatia. In astfel de momente, nu mai exista ratiune la el. Pur si simplu instinctele animalice primeaza. Dar cred oricum ca si femeia care il provoaca ( sunt cazuri ) duce lipsa de asa ceva. E bine sa mai lasi de la tine cand stii ca cel de langa e dus. Chit ca uneori mi-am luat apelativ de '' fraier '' am incercat sa rezolv lucrurile pasnic si am vrut sa evit violenta cu orice ocazie.

| Razvan a răspuns:

O problema trebuie privita nu numai din exterior:poate o face din frustare sau poate ca au fost episoade traumatizante in copilaria lui in care parintii abuzau la violenta sau injurii pentru a se face intelesi.
Pentru asta exista centre care se ocupa de consilierea persoanelor care au probleme in a-si controla propriile reactii, pentru ca merita o a doua sansa

cami
| cami a răspuns:

Cand vrei sa te impui, n-o face prin forta fizica. Cel care recurge la asta, duce intr-adevar lipsa de cea mentala. (oarecum, tot trebuie sa se impuna si el, daca cu altceva nu poate si are pumni... ii foloseste si pe aia).

| Arthur a răspuns:

Da, omul de neanderthal asa proceda.hee hee
Dar cunosc si femei care ar putea lua cu japca un barbat daca li se pune pata.

| EUSIATIT a răspuns:

Eu personal nu l consider om si nici nu vreau sa cunosc astfel de persoane /. Eu am 2 baieti dar nu le dau voie nici sa vb urit dar sa dea intr o femeie si sunt destul de mari 27 si22 ani[poate sa nu aud sau sa stiu ce au facut dar altfel...

| constantyna a răspuns:

Atentie, un barbat impresioneaza o femeie prin forta sa fizica, este un semn ca este capabil sa o protejeze, sa se impuna in fata altor barbati, femeia sa simte in siguranta langa el. Daca are si un suflet bun si forta mentala, ce-si mai poate dori o femeie?

| Antonimu a răspuns:

Ale dracu animale straight face

bai fetelor, ce naiba... nu sunt genul de persoane care sa dea in fete, dar si cand mi-am prins iubita cu altu in pat si i-am batut pe amandoi. Nu sunt de acord cu "prea multa libertate" si nu ii suport pe tembelii aceia care zic "las-o frate, ca nu-i face alta gaura"... Credeti-ma, sunt un baiat extrem de romantic, dar nu permit multe greseli. In fine, doar o singura data am fost in postura de a lovi o fata, si chiar o merita.

| Antonimu a răspuns:

Alexdop21 - Nu as accepta asa ceva. Din moment ce tu o iubeai, si se crede ca si ea "te iubea" desi nu prea cred, nu inteleg de ce s-a dus la altu. In principiu, daca tot iti spunea ca te iubeste, trebuia sa stea cu tine, indiferent de ce ii puteai tu oferi sau ce nu-i puteai oferi. Deci asta dovedeste ca tu ai iubit-o si ai tinut la ea, in timp ce ea se gandea doar la ea, si sa ii fie ei bine. Nu crede ca s-a gandit la tine cand a facut chestia asta.Tocmai asta nu suport la fetele de genul asta, tu iubesti ca prostul (caci nu pot zice altfel) si ea se duce cu altul?! Putea sa zica, nu sa aflii tu. Si nu, nu imi este jena, pentru ca prin palmele alea pe care i le-am dat i-am platit faptul ca am iubit-o atat de mult timp degeaba si ca ea nu s-a gandit decat sa ii fie bine, netinand cont ca eram 1 singur suflet si 2 persoane. In fine, nu sunt adeptul cum am mai zis sa bat o fata sa o las inconstienta, dar 2 - 3 palme merita dupa o chestie de genul asta!

| Antonimu a răspuns:

Fir-ar mama lor a dracu, numai peste bot le-as da... le-as rupe cu bataia. Vaai, le-as calca in picioare si dupa aia as profita de ele laughing

Glumeam tongue

Sau nu smug

| andalu a răspuns:

Daca prin a se impune in fata unei femei prin forta fizica = a bate femeia cand ea greseste cu ceva in loc sa ii explice ca a gresit si de ce a gresit, da, sunt de acord.Insa forta fizica a barbatului este una din calitatile lui si unul din pct care ne atrag pe noi, inca a mai ramas instinctinctul primar cand femeia isi doreste alaturi un barbat puternic care sa poata sa se impuna prin forta fizica spre a o apara pe ea

| alexdop21 a răspuns:

Mai alinu stiu de ce crezi ca fata aia s-a culcat cu alt baiat? Ti-ai pus vreodata intrebarea asta? presupun ca nu, deci poate raspunsul e asta : "nu am reusit sa ii ofer ce a vrut, si poate a avut nevoie de mai mult, tocmai de aia s-a dus cu ala sa incerce sa vada daca asta ii trebuia. " De meritat toti meritam la un moment dat o bataie buna, dar nu toti ne-o luam, cat despre faptul ca ai dat intr-o fata, e deja umilitor pentru tine, eu nu as mai scoate capul in lume dupa ce as face asta, mai putin sa o mai si povestesc altcuiva. Asta nu e o dovada de barbatism sau de maturitate, ci rezultatul unei gandiri intunecate si foarte violente. Si eu pot sa spun ca am avut anumite dubii despre o fosta iubita de-a mea, si am rugat-o sa imi spuna daca este sau nu adevarat, bineinteles ca nu mi-a recunoscut, bineinteles ca am prins-o, bineinteles ca am facut un pic de tambalau, pe moment, apoi am mers toti trei intr-un loc mai retras si am calculat problema la rece. Am aflat ce voia ea si eu nu ii puteam da, ce i-a dat ala si eu nu, si de ce a ajuns sa faca gestul asta. Si acum suntem prieteni foarte buni, ei sunt inca impreuna, si le merge foarte bine si sincer sa fiu am un sentiment de implinire cand ma gandesc la povestea asta. Asa e cel mai bine

| Bogdana a răspuns:

Nu, nu sunt de acord. E cea mai mare prostie sa dai intr-o femeie oricat de mult te-ar fi suparat nu trebuie sa ne luam dupa instincte pentru ca nu suntem animale si nu este nevoie de forta fizica pentru a te impune in fata unei femei nici de injuraturi, tipete ci doar de o discutie calma si tactica pentru a ajunge la un acord comun.parerea mea!winking

| lololololol a răspuns:

Absolut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Isi foloseste doar creierul animal, deci, e un animal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de femeie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. o face fiindca altfel dupa capul lui, nu se poate impune. ceea ce majoritatea barbatiilor vor. dar mai sunt si exceptii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din partea mea, orice femeie trebuie iubita nu lovita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In cazul asta ai perfecta dreptate.Numai un barbat cu adevarat incult se poate impune in felul asta. Ce nu stiu ei sau ce uita ei de fiecare data este faptul ca femeile se bazeaza mult mai mult pe iubire, intelegere si respect decat pe forta fizica a barbatului.Noi femeile avem nevoie de multa dragoste, afectiunesi respect in primul rand.ciao!

| a micaaa a răspuns:

Da...asa ehappy eu cred ca e ceva pshicstraight face...