| kasperu25 a întrebat:

Sunteti de acord cu inselatul partener(ei)ului? http://www.moldo.ro/2009/12/13/iubire-mare-sinceritate-m ica/

Răspuns Câştigător
| ÅñdRa a răspuns:

Sub nici o forma nu. E foarte dureros atunci cand te inseala partenerulsad
si totusi nu am putut si nu voi putea sa inteleg vreodata de ce baietii inseala fetele, si mai ales pe cele care tin la ei si le vor doar binelesad

8 răspunsuri:
| 31957319 a răspuns:

Nu cred ca suntem de acord nici unul, dar ispita ii mana raului, care daca te mangaie, uiti tot.
Cel mai bine este sa nu fi implicat in ceva serios, mai bine relatii scurte, asa poti sa ai mai multe relatii, si nu sufera nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! Sub nicio forma!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sint impotriva textelor care ti se vor insira aici.Noapte buna.

| ÅñdRa a răspuns:

Roscavitza orice le-ai face baietilor ei tot te inseala, eu am avut o experienta foarte urata pe tema astacrying(
dupa doi ani in care nu cred ca ne-am certat de 10ori sa-l vad pe strada cu alta, chiar nu inteleg, eram intelegatoare, buna si tot timpul imi zicea ca sunt ceea ce si-a dorit...si sa-l vad cu altcineva...am crezut ca pica cerul pe mine, dar din fericire am trecut peste asta. Ii urasc pe baietii care inseala fetele mai ales cela care ii iubesc! mersi pentru fundita:*

| nekane a răspuns:

Nu. Daca sunt inselata, sufar, clar.Deci daca ma faci sa sufar si sa plang, nu ma iubesti.Si nu ma meriti.

| Vlad_3306 a răspuns:

Aia se numesc dobitoci sau animale piky si nu toti baietii sunt la fel, iar in legatura cu inselatul nu sunt de acord si pot da o gramada de argumente, atunci cand inseli iti bati joc de persoana cu care in momentul de fata esti iar 2 la mana prin asta demonstrezi ce fel de om esti ( jalnic ).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! atunci cand nu respecti o relatie, nu iti respecti partenerul, iar daca nu exista respect reciproc, comunicare si ceva sentimente atunci relatia nu-si are rostul

| JeSa a răspuns:

Categoric - Nu!