NU! Relatiile la distanta sunt ingrozitoare.
esueaza tocmai pentru ca cele doua parti implicate nu si-au putut respecta angajamentele.
In fiecare zi esti nevoit sa privesti alte cupluri plimbandu-se de mana, sarutandu-se... si nu mai stii ce sa faci ca sa eviti astfel de imagini. Cel mai usor e sa nu te bagi intr-o astfel de situatie.
Da. pentru ca uneori este frumos sa porti o dragoste platonica. nu. pentru ca nu dureaza.
Da,nu imi dau batai de cap, sunt chiar adeptul relatiilor la distanta, imi plac foarte mult
Depinde, daca nu v-ati vazut niciodata, nu sunt chiar de acord. Dar daca sunteti departe si va vedeti rar, da, mai poate fi numita relatie.
Nu,pentru ca este si o vorba"Ochii care nu se vad se uita".Nu poti avea sentimente puternice fata de o persoana pe care nu o vezi zi de zi...
Nu deoarece nu rezista in timp ele se sparg + ca nu vei putea aveaniciodata incredere i persoana respectiva ca nu sti ce face el nici nu ai de unde sa te interesezi e aiurea si decat sa suferi mai tarziu las-o asa
funda?
Da pentru ca trebuie sa ai incredere in acea persoana speciala pentru tine si ea invers funda!?
Unele relatii rezista chiar daca nu s-au mai vazut de un an. Bine... asta se intampla daca se iubesc cu adevarat
Sunt de acord daca ati petrecut ceva timp impreuna astfel incat sa ai incredere destula in ea/el si nu intodeauna va exista o urmade indoiala din partea ambilor parteneri de ce pentru ca chiar daca imi spui ca ai fost fidel/a am 2 solutii sa te cred sau sa nu te cred intelegi asa ca eu sunt nu pentru relatiile la distanta un nu cateoric
♥Iulicious♥ întreabă:
Mutubal întreabă: