| bluesky a întrebat:

Sunteti de acord cu zicala " Cere si ti se va da, bate si ti se va deschide, cauta si vei gasi."?
Eu nu, am cautat si am cerut iubire dar nu am primit. sad
De ce?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la alta poarta, sa fie in tonalitatile pe care le cunosti altfel ramai iar la usa. Alege persoana care te vrea, nu pe cea care o vrei. Sa nu fie frumos, sa nu fie avut, sa stie sa se comporte si sa te respecte.
Femeile ofera mai mult decat primesc.
Si mai cred ca multe femei nu-si gasesc iubire nici macar o data in viata.
Nu este cinstit, dar asta este!

7 răspunsuri:
| mihaix a răspuns:

big grin nu stiu, eu am tras mult dar niciodata nu am gasit, deschis etc ceea ce doream, viata e dura, trebuie sa te ridici, te scuturi si mergi mai departe, cauta pe net formula Fast Forward, parca asa se numestewinking

| Floreenofficial a răspuns:

Cand primesti ceva trebuie sa dai si tu. Ia gandeste-te putin... tu ai dat ceva? Ai batut suficient la usa sau ai renuntat prea usor.
Eu cred ca trebuie sa cauti in continuare.Incercarea moarte n-are. Daca vei continua sa cauti intr-o buna zi vei da de persoana mult visata, sunt sigur.hee hee

| Floreenofficial a răspuns:

Cand primesti ceva trebuie sa dai si tu. Ia gandeste-te putin... tu ai dat ceva? Ai batut suficient la usa sau ai renuntat prea usor.
Eu cred ca trebuie sa cauti in continuare.Incercarea moarte n-are. Daca vei continua sa cauti intr-o buna zi vei da de persoana mult visata, sunt sigur.hee hee Mult succes!

| smartalogu a răspuns:

Atunci cand ceri unei pietre iubire, fi sigur ca nu iti va da. Incearca sa ceri cuiva care are "proprietatea" asta "accesibila". Sunt sigur ca vei avea succes.

| ..._7939 a răspuns:

Daca ceri esti cersetor, daca bati esti enervant si ce cauti nu gasesti...laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ii zicala ceea e scris mai sus, este un fragment dintr-o evanghelie a lui Matei. Mergi la biserica... roaga-te si vorbeste chiar si cu un preot...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ii zicala ceea e scris mai sus, este un fragment dintr-o evanghelie a lui Matei. Mergi la biserica ... roaga-te si vorbeste chiar si cu un preot...