Crede-ma nu vrei o relatie cu un baiat de varsta ta. E chiar mica diferenta gandindu-te la raportul de maturizare al barbatilor comparativ cu al femeilor.
Daca baiatul/barbatul este mai mare decat fata/femeia cu 2 ani, se poate aprecia ca acea diferenta de ani reprezinta diferenta de varsta ''IDEALA''.
Intre mine si prietenul meu sunt 13 ani diferenta... La varsta mea nu as mai putea fi cu un barbat doar cu 2 ani mai mare.
E cam de o seama cu tatu-tau.
E o diferenta foarte mica. Logic ca daMereu e dragut ca baiatul sa fie puţin mai mare ca fata. E foarte dragut.
Nu e deloc mare
Intre mine si iubitul meu(care nu stie inca ca suntem impreuna) e o diferenta de 4 ani.
Nu conteaza 2 ani. Dar varsta si greutatea conteaza intr-o relatie, doar nu te-ai culca cu o anorexica de 50 de ani, sau cu o obeza de 8 ani (logic).
2 ani e o diferenta mica. Acum depinde si ce varsta ai tu. Daca ai 13, iar el are 15 atunci nu mai e asa mica. Cu cat varsta e mai mare, acei 2 ani devin o diferenta tot mai mica. Oricum, la nici o varsta 2 ani nu e diferenta mare.
Cam cei doi ani sunt perfecți as putea spune pentru că pubertatea la fete este intre vârstă de 11-13 ani iar la băieți incepe la 13-15 ani, deci băieții sunt înapoi cu 2 ani că sa zic. Acum...depinde deoarece când fata e a șaptea și băiatul e a noua ti se pare mult 2 ani dar deluoa liceu doi ani nici nu mai contează, mai ales după 20 ani ar putea să fie și 5 ani diferența că nu se va simți
Nu, nu este o diferență mare. Este chiar perfect. Iubitul meu este mai mare ca mine cu 6 ani. Eu am 16 el are 22, dar in cazul tau. Daca ai mai putin de 14 nu iti recomand băieți mai mari de 15 ani. Tu decizi?
AlanIprechüm întreabă: