Cand este vorba de sex vad ca toata lumea sare cu raspunsuri, parerea mea, toata lumea e dependenta de sex, si daca nu o face e pentru ca tine in ea din rasputeri, sau n-are cu cine
Nu toti suntem? Sau doar mie mi se pare ca femeile care duc lipsa sunt mai nebune? E o simpla remarca, va rog nu va impacientati.
Nu sunt dependent, da` as fi onorat sa ma inveti si pe mine "inotul sub plapuma
Distractie placuta
Eu sunt dependent de dragoste, ursulika. Nu pot vorbi ca tine, doar aspir la un post de poet
Buna!, e o necesitaaate!-, un act de comun acord, ajugand la aceiasi placere -sau nu, e partea a doua -a partenerilor!, cand iubesc is dependenta de orice!, ps. Traiesc clipa
ca viata e scurta!, Pa, pa!
@harciog:nu sunt nimfomana, e drept imi place sa fac sex sau "love".pot sta si fara, dar daca am de ce sa nu profit
.
@brotacelul:din pacate am invatat ursul inotul sub plapuma
Pai @ursulika... ursul iarna hiberneaza [ nu am gasit in nici o carte in care sa scrie ca ursulika hiberneaza iarna, scrie numai de urs], iar daca ma uit atent la intrebarea-raspuns care ai postat-o mai sus ai spus ca esti dependenta de sex. Acum te intreb: Cu cine o sa iti mai satisfaci placerile cat timp ursul hiberneaza? doar nu vrei sa te faci homofila [zoofil homofil ...cred ca ai inteles sensu] asa ca ma gandeam sa apelezi tot la "animale" iar brotacelu[adica eu ] fac parte din aceasta categorie
Ce zici acum?
Hello again , ti-am zis eu ca postezi intrebari legate de categoria noastra, ba chiar mai mult la tema, tine tot asa, cit despre dependenta sexuala, e ceva normal, sa o faci in fiecare zi, cam ne asemanam intr-unmod oarecare
,
Pa pa
Eu cred ca sunt.Defapt eu si prietenul meu.Cand totul merge bine, sexul e cireasa de pe tort
Da.sunt.daca nu o fac cateva zile.incep sa ma enervez din orice, ma cert cu ai mei, cu iubitul meu. e nasol rau)
@rezzo:corect grait
@tepes:si uite asa ursoaica fara coada se descurca asa cum poate
@nicu-nebunu:vrei sa stii cu ce fac eu sex cand lipseste ursul? pai am un papusoi gonflabil
@brotacelul:scot cu forta ursul din barlog, adica ce vrei sa zici nu am eu fata pentru un urs?
@CevaNormal:la ce ne asemanam? sa stiu si eu, uite asa sunt eu mai curioasa, mai ceva ca aia mici
@ursulika ...nu am spus asta, am spus ca ursul hiberneaza iarna, iar daca tot hiberneaza iti dateam o idee cu cine sa faci sex cat timp ursu hiberneaza
Se vede cu ochiul liber, chiar mi-au lipsit intrebarile tale... eu nu, dar trebuie SA EXISTE!
Am pierdut vreo partida?
@ursulica daca erai ursuloi iti spuneam sa ma testezi si te convingeai singur...dee.asta e ...esti ursulica
@brotacel vad ca ursulica te cam ocoleste si iti amareste sufletelul tau de brotacel mic, mi-sa facut asa mila de tine si ma indur eu sa te ajut...asta invat... dar nu stiu sa inot sub plapuma , in fan decat
. ce zici iti suna zgomotos.asta.frumos
?
@adriana_sw33ty, @ursulika nu ma ocoleste...trece peste mine)
si tutusi incercam sa ii dau o idee
Iar daca tot zici ca vrei sa ma ajuti, atunci... sayonara lumeee, plec in vacanta \:d/
Unde vrei sa mergem
@brotacel unde vrea inimioara ta
...si in fan sa te invat sa inoti
apropo... ti-ai facut bagajele? Hai ancorele sus!
@brotacel nu pot sa dau pv asa ce fii baiat cumsecade
si lasa-mi un id in pv ...asa ca de Mos Neculae
lifeistough întreabă:
anonim_4396 întreabă: