Depinde ce serviciu as avea, daca as fi vanzator de gonflabile pun la usa placuta cu inventar
Serviciul meu e de asa natura incat nu imi permite sa am asemenea ganduri, eu raspund de viata oamenilor pe care ii ingrijesc.
Strâng, din buci!, moamă mia nu am idee, dar cred că voi purta "răbdare", mă abţin de la împrejurări!
Bro degeaba imi pui tu intrebarea asta, niciodata nu am avut probleme de genul sa -mi strang fesele de frica ca voi face pe mineVreau un raspuns concret de la tine, ce te faci, daca iti vine cheful de a face sex cand esti la serviciu?Mai mereu ocolesti subiectele unor intrebari
De unde iti trec asemenea intrebari? Si daca m-ai bate nu imi trec prin minte sa pun asemenea intrebari
Ma gandesc la "Ciorbea" si imi trece imediat. Serios acum nu stiu ce sa spun. Exceptand faptul ca incep sa ma foiesc si sa devin nervos altceva nu am ce sa fac. Ghinionul meu ca sunt baiat, pentru ca la noi e evidenta treaba asta, din mai multe considerente.
Nu prea duc lipsa asa ca...si nu cred ca as muri sa astept pana ajung acasa sa ajung la iubitu meu
Daca nu ma pot abtine, ma invoiesc de la munca si ma duc acasa la prietenul meu
Mie imi vine, dar nu la servici, in timpul orelor, ei bine, cand el pleaca, unii incep la laba
deci, imi vine, dar incerc sa ma abtin sa nu ajung impotent
Ma duc in baie si iau pe sefa cu mine apoi...love...love.pana cand spune ea ca ma avanseaza
ruzycciocolata întreabă:
anonim_4396 întreabă: