anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunteti pro femeia-barbat? referitor la comportament nu la gen, de multe ori este bine sa fii barbat si nu femeie (ca si psihic ).

Răspuns Câştigător
| buburuzAndreea a răspuns:

Mi se pare o mare tampenie sa credem ca toti barbatii sunt puternici, iar toate femeile sunt slabe si incapabile de a lua decizii. Exista si barbati nehotarati si nesiguri, dar si femei sigure pe ele si independente.

Eu admir femeile puternice. Dar sunt asa pentru ca le sta in caracter sau pentru ca intamplarile prin care au trecut le-au facut sa fie puternice.
Daca o femeie e capabila sa ia decizii fara ajutorul unui barbat care sa-i spuna tot timpul ce trebuie sa faca, asta nu inseamna ca isi pierde feminitatea. Din contra, poate o face mai interesanta.

6 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Nu, deoarece o femeie trebuie sa ramana femeie, sa fie gingasa si sa se lase iubita...nu sunt de acord ca toate femeile sa devina "femei-tiran"big grin

Stefan
| Stefan a răspuns:

Eu cred ca e bine asa cum te-a facut Dumnezeu, fie ca esti barbat sau femeie, nu se poate discuta ca daca esti femeie vai draga doamne nu te descurci.Depinde de temperamentul fiecaruia, de pregatirea profesionala si felul fiecaruia de a fi.Sunt destule femei care se discurca de minune.

| yuli10 a răspuns:

Se stie ca dintotdeauna femeile au fost discriminate mai mult decat barbatii si despre misoginism ce sa mai aduc vorba.
pe deasupra o femeie, desi mai firava, trebuie sa indure tot greul in ziua de azi. astfel desi ambii parteneri dintr-o relatie trebuie sa munceasca acelasi nr de ore pe zi, cand vine acasa femeia trece si la cratita si la treburile gospodaresti. sa nu mai luam in seama faptul ca femeia e cea care aduce copii pe lume si are atatea greutati de confruntat.
in plus femeile sunt privite dispretuitor infiecare zi si considerate femei usoare daca schimba partenerii des in timp ce barbatii sunt doar smecheri straight face

| ingeras14 a răspuns:

Nustraight face... O femeie daca s`o nascut femeie, femeie raman... Femeile sunt mai sensibile, mai tandre, etc...

E adevarat k cateodata este mai bine sa fi barbat...barbati sunt mai puternici, si nu sunt asa sensibili k noi dar daca te`ai nascut femeie asa sa ramai...Si sa stii, cateodata este bine sa fi femeie nu barbat\dancing...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rand sa nu uitam ca in spatele fiecarui barbat de succes sta o femeie piternica!

| contygos a răspuns:

Femeia-barbat nu e femeie. urasc pana si modul de a pune aceasta intrebaregenuri de femeie barbat care ma scarbesc:maria mutola(atletism), devenport(tenis), navratilova(tenis), etc.