Pro in cazuri in care copilul e rezultatul unui viol (desi e stupid ca daca era cat de cat responsabila treuia sa ia o pastila de a 2-a dar in fine) sau in cazul in care mama nu poate sustie sarcina iar ducerea ei pana la capat inseamna moartea atat a mamei cat si a copilului. Da in cazuri sigure ca mai sunt cazuri cand au zis ca nu-s sanse s-o duca la final si totusi s-a putut. In cazu copilelor astea de raman pe la 14-15 gravide... iar nu stiu ce sa zic, e o nenorocire si pentru ele si pentru copil sa le pui un copil in brate la o astfel de varsta ca nu-s capabile sa fie mame iar copilul sa creasca ca un fel de frate/sora in casa... Sa-l nasti numa sa-l abandonezi iar mi se pare cruzime, eventual daca te asiguri ca ajunge intr-o familie iubitoare care isi doreste copil si nu-l poate avea
Depinde de situatie, in principiu nu e treaba mea ce fac alti, doar pe romani le manca in fund de ceea ce fac alti
Decizia ii apartine integral femeii!
Este corpul ei si are tot dreptul, sa hotarasca ce vrea sa faca cu corpul ei si cu fetusul din burta.
A mai fost pusă această întrebare aici nu de mult. La rubrica caută întrebări și răspunsuri, dacă scrii cuvântul avort, o să afli și punctul meu de vedere.
Contra.
Asta e părerea mea și nu mă interesează ce zic alții.
Un avort e o crimă, este ucis un copil fără apărare, care nu are nici o vină pentru greșelile altor persoane.
Nu ucizi un copil, după logica ta nici sex nu ar trebui să faci, că și spermatozoizii sunt vii. Ai idee câți sunt uciși la fiecare ejaculare?
Avand in vedere faptul ca 99% din oamenii care comenteaza habar nu au de embriologie, ca avort inseamna si eliminarea unui fetus mort si terminarea unei sarcini extrauterine, nu prea ai cu cine sa discuti.
angel_2962 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: