anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunteti pro sau contra mutatului cu iubitul/iubita? Intrebare pentru cei/cele care au peste 17 ani.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt pro pentru si cei necasatoriti.inainte de a te casatori trebuie sa incerci totul cu el. daca va intelegeti si la a convietui impreuna.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Casatoriti? Sunt pro. Astfel isi asuma obligatiile. Necasatoriti? Contra. La prima tura de mustar sarit unuia dintre ei, fiecare se cara unde are chef, deoarece nu sunt responsabilitati la mijloc.

| XxBalonasheeXx a răspuns:

Eu am 17 ani si daca ma mut de acum nu are sens deoarece e mai mult ca posibil sa ne despartim... Dar nu am nimic de pierdut happy Daca as fi mai mare, de vreo 20 de ani, da, m-as muta big grin Dar asa nu happy

| CNP a răspuns:

Depinde...daca se inteleg bine si sunt de mult timp impreuna poate ar merge. oricum asta implica multa maturitate si nu e asa de simplu.

| sltlp a răspuns:

Doar daca se casatoresc, atfel nu. Devine o loterie si asta nu e bine deloc.

| bendis92 a răspuns:

Married onlywinking

| annyannya a răspuns:

Contra! Si scum sincer nu stiu care parinte si-ar lasa copilul sa se mute la 17 ani. tongue :]

| BlaBlaa a răspuns:

Fac 18 in cateva zile, cand ma voi muta cu el voi avea 19, de ce nu? tongue

| Zuzu6235 a răspuns:

Da, la 17 ani sunt contra. eu de ex am 20+ani. dupa o perioada de timp, cateva luni bune-i an mi se pare o idee buna, daca aveti posibilitatea deoarece e un risc prea mare sa va castoriti fara a convietui impreuna. asa va observati calitatile+defectele si va cunoasteti mai bine. ganditi-va cum ar fi pentru2 care nu au trait impreuna, dupa casatorie ce va fi? se vor intelege de minune, sau cel mai rau caz nu se vor suporta unul pe alul. cel mai bine cunosti o persoana daca stai cu ea 24h si ii observi tabieturile, ocupatiile, iar daca totul merge bine si va intelegeti, "sigilati" asta prin casatorie. convietuirea impreuna e ca si casatoria, insa fara slujba. NU recomand nimanui sa se cesatoreasca daca nu cunosc partenerul de viata f bine. altfel vor sari scantei si vor fi surprize.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pro

| Predat0r a răspuns:

Pro