| vampiressa a întrebat:

Sunteti pro sau contra sexului oral?Argumentati!

13 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Pro, clar, este cel mai delicios lucrulove struck

| liviu42 a răspuns:

Lui ii place, iar tu esti innebunita cand el coboara. acolo jos. Se spune ca majoritatea barbatilor sunt obsedati de sex oral, dar nu cred ca este o regula generala. Sunt multe femei care prefera ca din preludiu sa faca parte si o partida de sex oral, pentru ca este calea sigura spre orgasm.Si pana la urma de ce nu ai face-o? Daca esti intr-o relatie in care te simti implinita, fericita si mereu dornica sa experimentezi, de ce nu ai face sex oral iubitului tau? Nu ai nevoie de un curs aprofundat care sa te ajute sa ii oferi partenerului o felatie extraordinara, trebuie doar sa stii cateva lucruri de baza.

Este prima oara cand faci sex oral? Nu trebuie sa te impacientezi, lasa ca miscarile sa vina de la sine. Intai de toate, un dus impreuna ar putea starni in voi o dorinta nebuna de a face amor.

Tehnica de baza a sexului oral: acopera dintii cu buzele si incearca sa iti tii gura in forma de "O"; nu incorda prea tare buzele, incearca sa le tii cat mai moi si relaxate. Iubitul tau poate sta relaxat, intins pe spate sau in picioare, iar tu in genunchi in fata lui, supusa, dar in acelasi timp sa detii controlul asupra penisului. Oricum, sigur ii va placea sa te vada in actiune, excitatia fiind maxima.

| A12NDRA a răspuns:

@AtâtDeSimpla sa stii ca iei acele boli chiar si daca nu faci sex oral, si la fel si microbi. Daca prietenul tau ti-ar cere ce i-ai zice, eu nu fac ca nu vreau sa iau microbilaughingpe bune acuma.Am inteles nu la un strain,dar daca e iubitul sau iuba voastra? Ma rog fiecare cu ale lui,eu cu pro,mai ales intr-o relatie bazata pe incredere, respect si dragoste este nevoie de asa ceva, asa iti dai seama ca persoana iubita este dispusa sa faca aproape orice pentru a te multumi.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

@atat de simpla se cunoaste ca ai doar 13 ani! Si e bine ca nu vrei sa experimentezi nimic! Normal ca sexul oral face parte din viata de cuplu! Toata lumea o face chiar daca nu recunoaste! Doar cei peste 40-50 de ani care au cerscut cu alte mentalitati or fi mai inhibati in rest nu e nicio problema atata timp cat o faci cu persoana iubita si nu una/unu de la colt de strada!

| MMadalina a răspuns:

De ce ar conta pentru tine parerea noasta? Fiecare face ce vrea in patul lui...

O zi buna!

| ingerashhhh a răspuns:

Eu sunt contra, cred ca nu e igienic, nu mi se pare ceva normal si sanatos.

| eurynomus a răspuns:

Pro, obtii msi multa placere de cat cel normal daca sti cum se face

| Babushka a răspuns:

"AtatdeSimpla"sa stii ca in gura sunt mult mai multi microbi decat pe un penis, in concluzie penisul curat este mai curat si decat o gura spalatawinking

| mogosan96 a răspuns:

Ce tea gasit sa intrebi asta? eu sunt pro ca doar asta face sexu, face 3 lucruri. ft.e. suge si linge!

| Seby_3265 a răspuns:

Mogosan tacilaughingrolling on the floor esti un bighidiu care sigur mai esti si virginlaughing nu te mai baga in seamalaughing. Inapoi la intrebare. Sunt pro, deoarece este foarte important mai ales in timpul preludiului, depinde si din partea cui vine, barbatul trebuie sa stie sa faca cuningulus. Si dimitra, dc nu crezi ca nu e igienic?laughing Nu te speli?laughing Si dc n'ar fi sanatos?laughing Mai multi prosti decat destepti pe site'ul asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Contra. De ce as vrea sa imi bag in gura toti microbii?
Si sti vorba aia, " Noi le dam ***, voi le sarutati ca prostii. ".
Dar de asta ii zice sex, dar nu stiu, mi se pare josnic. Doamne fereste sa fie o dovada de iubire.
Si nu stiu, de ce as vrea sa iau HIV, Sifilis, Chlamydia, Herpes si alte boli? Nu inteleg de ce as vrea sa ma expun acestui risc.

| AnonimuMortii a răspuns:

Contra oricarui fel de "Sex" nu totul trebuie sa se rezume numai la "Sex"! Apar multe probleme in timpul Actului "Sexual" ai mare grija sa nu te imbolnavesti!

| sorinl25 a răspuns:

Sunt pentru desi sunt casatorit din pacate nu prea am parte de asa ceva.si nu numai cred ca si femeile isi doresc inversu

Întrebări similare