Eu sunt contra deoarece mi se pare cel mai josnic lucru ar insemna sa imi calc demintatea in picioare asa ceva fac doar femeile usuratice.
În principiu pro, în realitate nici pro nici contra.
Cu prietena mea, da.
Cu o fată cu care vreau doar împreunări carnale şi nu vreau să stau mult cu ea: nu.
Şi totuşi, sexul oral nu este ceva rău şi, zic eu, nici scârbos.
Depinde de pasiunea investită.
Succes.
Pro.Argumente? De nedescris...
Sunt curios cat de demne se simt cele care nu-si "calca demnitatea in picioare" cum fac cele "usuratice", atunci cand iubitii/sotii lor fac sex oral cu altele.Se fac ca ploua ca sa nu-si pateze demnitatea?! Asta daca chiar nu fac...
Eu sunt PRO sexului oral. De ce?
1.Este foarte fain.
2. Dupa o anumita perioada in care cuplul face sex doar normal, fie ca a incercat toate pozitiile existente (in afara de cele care implica sexul oral) se plictisesc si trebuie sa experimenteze ceva nou.
3. Oralul din moment ce e facut sau primit, pe langa faptul ca e foarte fain, iti da o idee despre increderea care ti-o poarta partenerul respectiv partenera. Pentru ca normal o mai faci si fara sentimente dar oral mai rar (fara sentimente si incredere) parerea mea.
4.Traim in secolul 21 sa fim seriosi, trebuie sa fim Open Minded.
Pro daca ai o relatie stabila si daca iti cunosti indeajuns partenerul/partenera. Atata timp cat doua persoane ajung sa isi cunoasca trupurile si scapa de inhibitii si atata timp cat amandoi sunt de acord in ceea ce priveste sexul. e permis orice.
Nicole20, scuza-ma ca te contrazic, dar daca eu ii fac sex oral iubitului, sotului meu sau viceversa, inseamna ca sunt o femeie usoara? Daca fac lucrul asta, il fac din dragoste, cu pasiune pentru a-mi satisface iubitul si a fi la randul meu satisfacuta. Nu vad ce este asa josnic!
Eu sunt contra deoarece mi se pare cel mai josnic lucru ar insemna sa imi calc demintatea in picioare asa ceva fac doar femeile usuratice.
Pro. daca iti iubesti partenera/partenerul normal ca da.nu ar trebui sa-ti fie scarba de nimic. nu`i asa?
Nicol 20 multe ca tine am intilnit si sa o vezi ce o sugea. da sunt de acord se jurau ca nu o suge si sa le fi vazut o mancau nu alta
Eu sincer contra.
nu stiu mi se pare naspa si scarbos Uh sa faci ce faci pe acolo...si...nu zic ca poate o sa fiu avertizata
Sigur o sa am stupid la fel ca nicol20 dar sunt de aceeasi parere cu ea
Pro atata timp cat oferi placere si ti se ofara in acest mod placere, dar doar in cazul unei relatii stabile nu unei aventuri de o noapte.
Buna intrebare...
Pot sa raspund in felul urmator: Doraaa esti visul oricarui barbat din lumea asta!
Bravo tie: un raspuns scurt, sincer si la obiect!
Nicol20, cati ani ai? Se pare ca traiesti pe alta lume.Mai devreme sau mai tarziu toata lumea ajunge sa faca sex oral, macar odata in viata.Sunt pro atunci cand o faci cu iubitul sau cu sotul si cand exista sentimente.Si mai exista 2 feluri de oameni:cei care fac sex oral si cei care nu recunosc! Tu din ce categorie faci parte, nicol20?
JustStitch întreabă: