anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunteti pro sau contra sexului oral? argumentativa parerea! De ceda si de ce nu?

Răspuns Câştigător
| Vikaa a răspuns:

Pro,e sanatos si e ceva normal happy

19 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sunt neutru, nu ma intereseaza viata intima a altor fiinte umane, ma intereseaza doar de existenta mea si cum pot evolua prin a ma intelege pe mine si poate si pe alti

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sexul oral nu e sex. Un act sexual se realizează utilizând organele sexuale ale partenerilor.

| Mosotti a răspuns (pentru sadrian46):

Nu e sex asa dupa definitie, dar este derivatie, ca e placut tare, trebuie sa fim inventivi, mai bine zis ca sa ocolim definitia putem spune, ce parere aveti de obtinerea placerii sexuale prin metoda orala, deci nu conteaza, omul in sensul asta vroia sa spuna.

| sadrian46 a răspuns (pentru Mosotti):

Și pentru femeie e plăcut tare? Și nu e grețos să ții ții mătărânga în gură. care e făcută pentru mâncare? Asta e părerea mea despre plăcerea orală obținută astfel, că e o porcărie, asta vreau eu să spun.

Ai dreptate, dar depinde pentru cine e porcarie, poate pentru unii nu este, tu vezi subiectiv. E relativ deci. Parerea este ca daca aceluia si aceleia in cauza nu le e scarba de asta, e okey, ca ei nu intreaba de asta, intreaba de ca fapt moral de fapt, nici nu isi pun problema pe care ai pus-o tu, si ma mira asta cumva, pentru ca in primul rand asta ar trebui sa conteze dat fiind ca oricat te-ai spala, in zonele alea dupa 15 min poate iar sa miroasa a ceva nasol. Eu am vazut obiectiv, nu am gandit doar din punctul meu de vedere cum vad eu treaba, ca punctul meu de vedere pentru mine cam coincide cu al tau.

Pentru cel in cauza cui i se face, e placut! Ca daca ei zic ca e placut, o fi, nu dau de problema pe care o gandim noi, ca daca ajunge sa i se faca, e clar ca a trecut peste problema asta cu greata, majoritatea trec de asta. Subiectul nostru moraliceste dorea pareri, am spus ca nu e absolut nici o problema, daca lor le place, este f okey, cei in cauza decid daca le e greata sau nu.

Iar moralicește, părerea mea e asta. Activitatea sexuală hetero sexuală este vitală, Aceea în care se utilizează organele sexuale. Aceea generează, produce copii, urmași, aceea care se perpetuează de un miliard de ani de către strămoșii noștri. Astfel natura, Dumnezeu dacă vrei, ne îndreaptă către nevoile vieții cui voluptate și plăcere. De aceea n bucurăm, ne simțim bine atunci când, de foame și de sete savurăm un pahar cu apă sau o mâncare. De aceea simțim foame sexuală, căutăm sexul opus, întreținem relații sexuale, iar semnalul că am făcut ceea ce trebuie din punct de vedere al vieții, este orgasmul, plăcerea cea mai mare resimțită de ambii parteneri, cu organele lor sexuale. O femeie nu poate resimți cu zonele erogene ale vaginului ei orgasmul în sexul oral. Bărbatul resimte plăcere și poate avea orgasm, dar înafara scopului și sensului pe care l-a avut acest act pentru viață, de un miliard de ani la tpți strămoșii săi, inclusiv la actul sexual al părinților săi, când a venit el pe lume. Astfel actul oral pentru bărbat este lipsit de sensul vital, este un act gol, lipsit de sens. În raport cu un act sexual normal este un act handicapat cu o valoare ciuntită, degradat. Practicându-l bărbatul se degradează pe el însuși iar femeia care participă participă la această degradare. Asta este părerea mea. Din punct de vedere moral, este un act de joasă, reprobabilă calitate. Această proastă calitate unii o numesc păcat, alții devianță sexuală, sau desfrânare.

Scopu nu e doar sa fim sclavii naturii sa ii facem copii, ce naiba, mai conteaza sa ne simtim si bine. Sensul e placerea in general, asta trebuie sa fie, si asa suntem prea multi pe glob, nu asta e problema, deci oricum copii se fac, asta cu alte metode este aditional la toata lumea. Ce treaba am eu sau altii cu natura si acel dumnezeu fictiv? Ce treaba am eu si altii ce faceau astia de miliarde de ani?! Ca daca stau sa-ti zic chestii pe care le-a facut natura si e contra noastra, ai sa ramai uimit si care ne fac foarte rau. Adica "daca faci ce vreau eu, faci ce trebuie", nasol. O sa deschid un topic despre ce a facut rau natura si de ce, ca aici nu e subiectul, sa vezi si tu..cui vrei sa ne supunem.

Adica sa fie omu sclav zici! Ma obliga sa fac ce trebuie ce vrea natura, asta e dictatura, adice ce trebuie asta ea hotaraste, si eu sa fac, ca daca nu fac, nu fac ce trebuie, societatea a mai evoluat! Nu se mai rezuma doar la a sclavi naturii si atat. Deci ne manipuleaza, ne-a facut sa mancam ca sa nu crapam (De ce, nu stiu), ne-a facut sa ne placa sexu ca sa-i facem copii, tu nu vezi dictatura parsiva?
E, acu am gasit si noi metode care sa ne simtim bine fara...sa cadem in capcana, desi nu asta e subiectul, dar am comentat la ce ai spus tu moraliceste, cu alte cuvinte "daca nu esti sluga naturii, nu are sens", cam asa zici.
Am vb cu destule femei, pe clitoris au orgasm de le vine sa se urce pe pereti de placere si chiar o colega de fac zicea "nu prea exista femeie sa nu ii placa oralul, care zice ca nu, minte". Ori fi si care nu vor, dar mai putine.

Ca sa nu mai spun ca astea sunt motode super de protectie contra graviditate! Oral, masturbari, frecari de corp si asa mai departe. Plus ca-s fantezii in sine, paralel cu cel normal, altfel nu-l practicau atatia, dar repet, pe mine personal nu ma incanta, insa nu pot sa nu ii sustin pe ei in felul lor.

Încearcă să nu mai respiri. Atunci natura o să îți spună părerea ei, despre teoriile tale de mai sus, despre toate.

Parerea ei este putin relevanta. Acuma deschid topic cu ce face natura, de fapt cum face orice stapan cu subordonatii lui. Conta parerea ei daca aveam si noi ceva la asta, dar din pacate ai sa vezi ca nu.

| Dalmore a răspuns (pentru Mosotti):

Chiar îți pierzi timpul cu omul ăsta, e dus, nu e prima dată când ține teorii despre faptul că numai poziția misionarului e sex.

| Mosotti a răspuns (pentru Dalmore):

Este parerea lui si i-o respect, nu e problema, chiar vreau sa iasa userul anului, insa am explicat de ce nu e prea okey ce zice, am pus topicul celalalt...sa vada si lumea cum ar trebui sa slujim noi.

| Mosotti a răspuns:

Daca mi-ar place, as accepta, de ce nu? Daca se spala amandoi nu e o problema. Nu vad nimeni de ce ar avea ceva contra, insa sunt oameni carora le e cam scarba si na, aia sa nu faca, cam asta e argumentul contra de la cei ce nu vor. Aia care nu vor de rusine e aiurea, nu a de ce sa le fie.

| Sofer a răspuns:

Pro daca igiena e corespunzatoare. dar cand vezi la ea padure acolo jos, ma lipsesc sa ii fac oral.

| Goete a răspuns:

Ce conteaza parerea noastra?
Daca perechea ta nu (va) vrea si tu da, ori faci cu alta ori nu faci si daca perechea ta vrea si tu nu, ramai tu pe dinafara

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sanatos de iti vine sa vomiti vika

https://www.tpu.ro/......-imi-vine/

| dragodana a răspuns:

Salut! Pro.Este excitant de ambele parti.Orgasmul din timpul sexului oral este diferit fata de orgasmul din timpul sexului normal.

Răspuns utilizator avertizat
| DeeaCarmen a răspuns:

Mie imi place sa primesc, placere maximna.
Nu imi place, prea sarat lichidul seminal

| gaagaga a răspuns:

Da daca primesc nu daca treubie sa dau

Întrebări similare