| Shaddy a întrebat:

Sunth putin cam ingrijoratha de un lucru...am 14 ani si cateva luni si inca nu m-am sarutath cu nimeni.Nu pentru ca nu am avuth cu cine.ci pentru ca n'am vrut! Mi'e frica de cum va fi prima datha cu prietenul meu.Va rog, credeti ca va intelege daca'i zic ca pana acum n'am sarutat pe nimeni si ca sunt la inceputh? Multumesc...

Răspuns Câştigător
| George1510 a răspuns:

Stai linistita...Nu este tarziu, orice are un inceput. Eu m-am sarutat la 13 ani jumate si sincer fata cu care m-am sarutat nici nu si-a dat seama ca eu eram "debutant". Mult succes :*

11 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

rolling on the floor
Eu sunt baiat si ar trebui sa fiu mai speriat ca tine si totusi nu sunt.Nu trebuie sa fii speriata! Totul va fi natural si+ ca el te va saruta tu doar trebuie sa deschizi gura! laughing

| So Good a răspuns:

Nu are de ce sa iti fie fricawinking incearca sa acepti ideeawinking si momentul magic se va intamplawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

OMFG exista prietene pentru lucruri de genu pff...

| Deeiu a răspuns:

Nu-i zice, nu stii cum v-a reactionawinking
Doar lasa-te purtata de ce simti. fa si tu ce face si el.
Oricum sarutu' nu este atat de complicat[anii de experientzalaughingbig grin]
Succes and take care!kiss

| Miha a răspuns:

N-ar trebui sa fi ingrijoratawinking
Nu iti poti programa primul sarutwinkingel vine de la sinetongue
Deci atunci cand te simti aproape de prietenul tau lasati purtativa de vant si lasati inima sa vorbeascahappy
pace:]

| Allegria a răspuns:

*te rog eu frumos nu mai scrie cuvintele gen "ingrijoratha, avuth, prietenul"etc rolling eyes
in al 2lea rand
nu trebuie neaparat sa saruti daca nu ai avut ocazia
asteapta si take care.:*

| escroaca a răspuns:

Asa eram si eu pana acum o saptamanabatting eyelashes Imi era pur si simplu frica. dar am inteles ca nu e asa thinking

Bafta la pupacelibatting eyelashes:*!

| fabiola a răspuns:

Am trait sa o vad si pe asta :pana acum se prescurta scrierea cuvintelor, acum t cere dupa el h sau z!

| Axel_9404 a răspuns:

Sarutul e o senzatie foarte oktongue si fiecare o percepe diferithappy nu la toti este la feltongue nu toti saruta la feltongue parerea mea ca nu are de ce sa-ti fie fricatonguehappy gaseste persoana potrivita(adica sa o palci si sa te placa ) si o sa fie totu perfect:* baftatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general, primul sarut se da din curiozitatelaughing. Sincer, detest primul sarutstraight face. Dar acum, am acumulat ceva experienta. Si e extraordinar.
Nu iti face griji, totul are un inceput!
Succes! >big grin

| Adryannn a răspuns:

Eu sunt baiat si eu m-am sarutat prima data acum cateva luni nu era chiar un sarut senzual dar totusi era o colega de clasa si o iubesc si eu eram incepator dar invetzi pe parcurs. acum cand am teminat a 8-a am vrut sa facem si noi "ceva" dar s-a rusinat si nu am ajuns doar la sani, nu-ti fie frica cum ziceam si mai sus invetzi.