anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tare necajit sunt ca desi batran de 58 ani, ma deranjeaza aproape zilnic penisul. Sotia nu mai vrea de mult. De despartit nu pot ca nu e vinovat nimeni, de gasit o doamna e greu fiindca au pretentii. Oare e ceva sa nu mai simt nevoia? multumesc

12 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

E imposibil sa aveti 58 de ani si sa va considerati batran!
Mai ales cu problema pe care credeti ca o aveti!
La 58 de ani, orice barbat e un membru activ al societatii, e inconjurat de un colectiv, de barbati si femei si nu are nevoie, in nici un caz, de sfaturi, mai ales in problema asta!
Problema sexuala e prima pe care o rezolva orice barbat trecut de 25 de ani!
Cat timp exista o sotie, aveti solutia in casa, domnule.

| Hombre a răspuns (pentru greece12):

Carmen, pai tocmai "solutia in casa" e problema, ca femeie cu experienta spune-i ceva cum sa rezolve. De regula barbati care intra in varsta a treia incepe sa aiba probleme dar dansul este primul barbat pe care il aud ca vrea ceva sa nu mai aiba pofta laughing sa ma ierte ca rad dar nu pot sa ma abtin.

| greece12 a răspuns (pentru Hombre):

Cand meseria o stii si uneltele nu-s tocite, din cea mai amarata cherestea poti scoate o mobila de prima mana!
Eu sa-l invat?laughing

| lolly a răspuns:

La 58 de ani va mai trebuie sex? a-ti facut 40+ de ani sex, si nu v-ati saturat? Excuse me, poate sotia dumneavoastra nu vrea sa aiba deaface cu obsedati!

| luiza a răspuns:

Domnul meu, intrebarea d. vs m-a amuzat foarte tare! Oare chiar va considerati batran la 58 de ani? atunci barbatii de 70-75 ce sa zica? apoi sotia probabil e mai mica cu macar 2-3 ani decat d. vs, si chiar nu pot sa cred ca "nu mai vrea de mult". Dar acestea sunt probleme care in ziua de azi au rezolvare: o vizita la un cabinet medical, si un tratament de crestere al libidoului sotiei! e pacat daca mai puteti sa o dati "la rate"! bafta multa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tare necajit vei fi cand iti vei da seama ca nu te-ai bucurat de viata...
baga-ti mintile in cap si apuca-te sa te bucuri de ea ca timp mai ai. chiar nu ma refer la golaneli, ci la nebunii cu nevasta-ta.

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Bai eu nu va inteleg, omu spune ca vrea sa f*uta si nu mai vrea neghioaba si voi tot pe el il acuzati.

| anonim_4396 explică (pentru Hombre):

Doamne ce ma certi!
putin maasaj la spate ca esti cu nervii?! rolling on the floor

Pai sunt cu nervi normal ca mi-a tras una teapa ca o punem si am luat-o in mana.laughing

Pai si tu imediat o lasi balta si o iei in mana?! obisnuinta trebuie' sa fie rolling on the floor

Huoo, nesanatoasa ce esti, cum sa fie obisnuinta.rolling on the floor

Pai ca sa faci sport :). uite si tu cum fac sport altii de care-mi place mie foarte mult:
http://www.youtube.com/watch?v=9APFll-hxVY