| kitzulea a întrebat:

Tatal meu este foarte sever, si nu-mi permite sa am vreo relatie de dragoste, am 18 ani peste o luna, de anul nouel imi permite sa plec cu fratele meu mai mare.Am un prieten de 1 an si 4 luni, el doreste sa sarbatorim la el acasa cu sora lui(care nu ma prea sufera, in tot acest timp nici nu ne salutam, de fapt ea nu imi rs), si o pereche prieteni de ai lui cu care m-am vazut de 2 ori, fratele meu insa sarbatoreste cu colegi mei, cu prieteni de ai nostri din copilarie care au venit de la Italia, si prietena mea cea mai buna, prietenul spune sa merg cu el sa stam sa bem si sa cintam karaoke, fratele insa la disko party cu diferite distractii... ce pot face eu? doresc cu prietenul meu, insa el nu vrea sa mearga cu mine la disko...

Răspuns Câştigător
| Dobitoc a răspuns:

Sincer, cel mai in masura sa decida esti tu, nu noi.Fa ceea ce crezi ca e mai bine, daca tu vrei sa petreci cu prietenul tau, alege varianta asta vorbeste cu fratele tau si poate te intelege, iar daca e invers discuta cu prietenul tau.Trebuie sa faci ce vrei tu alegerile tale in viata nu trebuie sa depinda de altii, doar de tine.

3 răspunsuri:
| RayOrso6153 a răspuns:

La 18 ani nu te lasa? eu am 14 si ma lasa.dar poti sa-l convingi pe fratele tau sa mearga la petrecere sau invers.succes

| AIRIUS a răspuns:

Buna iubita!
In primul rand,prietenul tau ar fi trebuit sa tina cont si el de severitatea tatalui,pe care eu o consider intemeiata,pentru ca sunt destiu copii,care iti fac cate o bucurie,nu ma refer la tine,dar cred ca e documentat si el si a vazut multe,cam cum traiesc adolescentii,perioada asta.
Prietenul tau,ar trebuie sa mearga cu tine si cu fratele tau,asa mii se pare normal,dar poate ca nu si doreste asta.
Pana la urma,poti sa i spui ca,nu conteaza atat de mult locul,ci persoana cu care esti,asa ca are toate motivele sa vina cu tine.
Tu poti transa,ca sa zic asa,cu fratele tau,adica,sa i spune ti tatalui vostru ca ve ti petrece impreuna si cand iesi afara va despartiti, apoi va puneti de acord la ora de.sa intrati impreuna in casa,dar eu cred ca faci prea multe pentru iubitul tau.
Tu de ce ai face ca el si el nu ca tine,mai ales ca tu intampini probleme cu iesitul afara,asa ca ar putea sa te inteleaga.
Vb cu el,daca el nu va vrea,parerea mea e sa te duci cu fratele tau si gasca lui, in felul asta, il faci si pe iubitul tau sa se gandeasca mai mult.la tine!
Craciun fericit!

| thegirl1 a răspuns:

Mergi in ambele locatii si astfel vei impaca ambele parti. Have fun