Depinde ce tip de atingere era vorba la tine, cred ca ceilalti aiu inteles gresit. Poate doar ti-a dat o palma la fund ceea ce nu e considerat pervers!
Da, ca sa ma ajute cand eram mic. Copiii mici mai au nevoie de ajutorul parintilor si altfel nu se poate uneori
Nu! normal ca nu! un tata nu trebuie sa faca acest lucru unei fete (mai ales fata lui-pe care o iubeste ca un parinte)
Poate cand eram mica
dar oricum nu as permite.adica nu ar face nici el asa ceva. o, nu
Nu, dar nu ai motiv de ingrijorare, e un semn de afectiune... care duce la viol in cele din urma, dar nu ai de ce sa iti faci griji, e perfect normal! Acum fiind serios, iti spun ca nu ai de ce sa iti faci griji, mie maicamea mi-a pus mana p picior cand conduceam masina, si nu am mai zis nimic... in pnm, totusi e MAMA! Daca-ti face si altfel de avansuri, spune-i mamei tale, dar eu nu cred ca vrea, decat sa te apropie
Da, mai mereu, foarte des, cand simte nevoia ca ma iubeste dar nu mi-as permite una ca asta.
)
Odata, cand mi-a schimbat scutecul.
Hai, dati o definitie acum: pedofilie, incest?
Eu am crescut cu tatal vitreg de la 3 ani(acum am 23 de ani)si niciodata nu mi-a pus mana pe fund, ba mai mult am sa-ti spun ca eu pe tata nu l-am vz niciodata imbracat in pijama pentru.ca ii era rusine sa-l vedem! Azi iti pune mana pe fund si maine e in stare sa te violeze!
Cand eram mica de tot si faceam cate o nazbatie imi dadea cate o palma la fund.
)))))), ai crescut la casa de copii? ete na ti-a pus mana pe fund, atata timp cat nu ti-a pus mana la zona cu minuni sau la pepeni(in caz ca esti fata) nu-i bai doar e tactu' nu?
Pai... vreau s azic ca daca ti-a pus mana pe fund poate ti-a pus-o doar 8in gluma nu in semn de viol
Izzaizza00 întreabă:
KatiMe27 întreabă: