Daca esti genul sa te inchizi in tine si te gandesti la,, ce a fost,, atunci nu ti mai revii niciodata...trebuie sa spui stop tristetii si sa lasi loc fericirii,depinde de fiecare cat de mult se lasa marcat dupa o despartire, nu poti sa stai o viata gandindu te la trecut, doare la inceput, hai o luna, doua dar dupa aceia durerea dispare si raman doar amintirile
NU, niciodata
după ce te desparţi, trebuie să te porţi de parcă nu-ţi pasă. Adică, fără statusuri cu subînţeles, fără postări în care ori îţi plângi de milă, ori baţi covoarele de prăfuieşti şi vecinii. Nimic. Zero. Ca şi cum nimic nu s-a întâmplat, ca şi cum nu simţi nimic: nici ură, nici dor, nici resentimente, nici compasiune sau milă.
Fără poze cu tine prea veselă, că se înţelege inversul situaţiei. Fără poze cu tine emo, că se subînţelege că nu mai poţi de durere, încât a trebuit să te prefaci că îţi tai venele, ca să vadă lumea ce mult ai mai iubit şi ce mult mai suferi de nu mai poţi.
Fără melodii. Alea de jale te fac să te simţi mizerabil. Alea de jump around te fac să arăţi ca o maimuţă în cuşca la Zoo, adică- aproape fericită. Brusc, toată viaţa ta, care ar trebui să se schimbe- că doar pentru asta sunt despărţirile, se transformă în alte reguli ipocrite în care tu, fericită sau mizerabilă, în felul tău, trebuie să joci noi roluri, ca să fugi de cele vechi.
oamenii interpretează şi te scârbeşte fiecare explicaţie pe care trebuie să o dai, când tu fugi de explicaţii idioate. Nu poţi să faci nimic şi, chiar dacă nu faci nimic, zice lumea că ţi-ai pus coada între picioare sau, Doamne fereşte, te-ai spânzurat de London Eye.)
Dacă spun că sunt fericită, nu e pentru că mi-am găsit pe altul, ci pentru că, poate, mi-a trecut o mâţă neagră calea şi s-a împedicat. Dacă spun că sunt tristă sau ascult I don’t want you back, e pentru că am mers 6 mile cu autobozul greşit şi am întârziat la un interviu, dar de ciudă şi invidie, mă prefac că nici nu-mi trebuia job-ul ăla.)
Bun sarcasmul, banuiesc ca ti-a si dat roade! de pus un afis mare: NU SUFAR, sunt de acord, sa nu-ti plangi de mila iar, daaar te poti minti oare si tu pe tine? nu crezi ca ar fi ciudat sa-ti iasa si partea profunda? daca ti-a iesit, ai tot respectul meu!
Da,dar trebuie sa o iei de la 0 ca si cum acea persoana nici nu a trecut prin viata ta si sa iti pastrezi capul sus indiferent de situatie sa nu bagi in seama gurile rele si sa mergi inainte
Da,vreo 1 an..si inca mai simt... dupa 4 ani aproape...6 luni de plans noaptea, pare dificil ca un baiat nuh?
Putin mai mult de o saptamana. E destul peste in lac, daca pierzi unul arunci undinta din nou, valabil pentru ambele sexe.
Morenna10 întreabă: