Prima data e atractie fizica si apoi dupa ce incepi sa cunosti persoana iti dai seama daca e ceea ce vrei.
Da, m-am atasat cum nu am crezut ca mi se poate intampla de prietenul meu actual inca de la primele conversatii virtuale pe care le-am avut si dupa 4 zile am stiut ca vreau sa il intalnesc. Intr-un final, ne-am vazut dupa 2 saptamani si acum suntem intr-o frumoasa poveste de dragoste
Da m-am atasat.Am avut si relatie cei drept de scurta durata deoarece eram destul de tanara dar am avut apoi am ramas prieteni.Dar am inceput o relatie cu cineva pe care il cunosteam de 10 ani dar tot de atat nu il mai vazusem 1 an am vorbit pe net pana sa ne vedem si ......continuarea banuiesc ca o sti
De sex opus? Da! Ne cuplase unii pe un site si am zis de ce nu... daca tot ne ies vorbe macar sa iasa de aici!
Am facut schimb de numere de telefon, ajunsem la anumite intimitati, dar nu ne-am intalnit niciodata desi m-a invitat la el.
Am zis STOP cand mi-a cerut sa ii trimit anumite poze care m-ar putea compromite, mai ales ca a fost/ este ziarist!
Cred ca se suparase tare, pentru ca dupa un timp nu raspunse la mesaje... asta e!
Ai cumva lipit pe frigider sloganul:"Nu pune suflet, nimeni nu merita!"?
E atat de evident?
Tu mereu imi iluminezi viata, asa frumos zambet mai rar
De aia nu vorbesti cu mine?
Ba da vorbesc cu tine
Doar la raspunsuri
Las ca aveam toata viata la dispozitie
Da, doar că am început să vorbim pe Facebook după ce am fost la un centru de voluntariat, unde activa și ea. În acceași zi, după-amiază, mi-a trimis mesaj în care m-a întrebat dacă vreau să continui. Am răspuns că da. De acolo e poveste.
A urmat relația în care sunt și acum, relație care merge spre 2 ani și foarte frumos.
S-au vazut mii de cazuri in care oameni care se stiau doar in mediul online s-au intalnit si au intemeiat chiar familii si au avut si copii... ce conteaza cum intalnesti o persoana, daca acea persoana ti-a fost sortita? daca gasesti pe cineva cu care simti ca poti vorbi cu lejeritate despre orice, cu care ai ce discuta, cu care vezi ca exista o conexiune, se pot intampla lucruri foarte frumoase. exista si un risc major cu mediul online, cu atatea profiluri false si oameni cu multe masti in fata unui pc/telefon/etc, dar exista si exceptii de la regula.
Corect https://www.youtube.com/watch?v=60vK6Uw9sSE
isi recomand un doc
Doua din cele mai frumoase relatii le-am avut la inceput pe internet. Una s-a terminat naspa, alta continua si in ziua de azi
RAY întreabă: