Nu.
Daca ar avea toate calitatile, una dintre ele este sa fie de genul feminin. Deci nu are cum sa indeplineasca aceasta dorinta
Gaz incheiat. (Ai spus si fizic)
Pai si daca o femeie nu e feminina dar frumoasa o placi? ce zici de asta?((((((;
As zice ca e o observatie buna.
Dar m-am referit strict la partea fizica. O femeie e o femei, nu un barbat. Chiar daca nu are o parte feminina, tot femeie este.
Si nu asta ma determina sa "o plac" daca ar fi cazul. Dar nu intru in detalii, nu aprofundez subiectul asta
Si nu imi place cuvantul femeie, parca as fi un batran: femeie, pune masa (Eustache Traistă).
Mie "fa" mi se pare un cuvant agresiv si e folosit in mod agresiv de unele persoane sau asa simt eu, nu stiu(((((((:
<
"Fa" niste tocanita;
Do, Re, Mi, "fa", sol, la, si...;
"Fa" nebuno.
>
Da... mai ales in primele doua, cruzime totala
De dimineata cu iarba man?
Am luat niste forneti cu pizza si mi-au facut rau. + cafea Lavazza care are numai E-uri
Cafeaua e malefica
Un sarut de la iubi si iti trece
Te iubesc, Bogdane.
Nu am cuvinte
M-aș combina cu o persoană de același sex și dacă nu ar avea nici jumătate dintre calitățile pe care mi le doresc, cu condiția să fiu atras fizic de bărbați.
Femeile sunt un dezastru. Viața cu un bărbat ar fi de sute de ori mai bună. Dacă ar fi să ne certăm, am face-o foarte rar și totul s-ar termina în 10 minute după ce fiecare și-ar spune of-urile.
Cu femeile n-ai nicio șansă să trăiești în secolul ăsta. Pe vremuri luau bătaie și toată lumea era fericită. Acum nu le mai mulțumește nimic și toate lucrurile le enervează. Uterul ăla dubios e o bombă cu ceas. Și nici creierul nu le ajută uneori (Am zis uneori să nu par misogin).
Crede-mă pe mine, în locul tău m-aș da pe bărbați.
Ce rost ar ar avea sa am o relatie care include senzualitate cu un alt barbat? Daca imi place un barbat, foarte bine, discutam, petrecem timp impreuna, facem lucruri, daca imi place putem practica ceva hobby, daca ne intelegem foarte bine lucram impreuna, iar daca ne iubim, cine stie ce am putea face; lucruri mari sau oricum, dificile si cu consecinte. Nu exista nici un motiv sa facem sex, asta facem cu femei; de asemenea si femeile le putem include in relatie.
Adica persoana de sex masculin are toate calitatile unei femei. DAR. Acestea nu staau bine unui barbat. Ce cauta ele la un barbat? Nu mai sunt calitati inseamna. Iar atractia fizica, lipseste complet, caci nu sunt atras de barbati. Asa ca, ar fi imposibila o relatie.
Eu cred ca as putea avea sentimente pentru o femeie, dar nu cred ca as putea sa fiu intima cu ea.
Ba. daca nu faci parte din lgbt nu poti fi atras de o persoană de același sex
Am zis ca sa iti imaginezi daca nu faci parte. iti imaginezi
beausingurlamasamea întreabă: