| Neimportant a întrebat:

Te-ai îndrăgosti vreodată de o persoană mai mică ca tine la ani? Dacă da, ai păstra o relaţie cu ea sau nu mai până te plictiseşti?

12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca totul merge bine numai are nici o importanta ca e mai mic ca tine

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Evident ca m-as putea si evident ca as pastra.Eu de fapt asta si caut.Toate astea de 18-19-20 ani is cu fite si prostii in cap, le intereseaza doar imagine in fata prietenilor si betiile de la 4 dimineata din cluburi. Cele mai mici is mai linistite, mai naturale, chiar ai ce sa vorbesti cu ele etc.Eu de ex (interesu era relatia, dupa so schimbat in prietenie doar) la 15 ani parca aveam m-am intalnit cu 2 prietene de 12, evident intentionam sa le las sa creasca pan la 13 14 si dupa relatie da so schimbat treaba. Dupa la 17 ani am fost cu una de 13 ani si o fost super.Si acum la fel cel mai mult imi plac cele de 13-14-15 max 16 ani tongueInca de la inceputu liceului toate colegele aveau prieteni de 22-25 ani tongue Deci nu-i ceva anormal si da fara discuti as pastra o relatie si daca e cu 7-8 ani mai mica

| GoguSteriade a răspuns:

Important e ca persoana respectiva sa aiba ceva in cap, altfel nu imi vine sa vorbesc cu peretii.

| Arh123 a răspuns:

Dc nu ai specificat baiat sau fata. Logik ca un baiat poate avea o relatie cu o fata mai mica ca el dar la o fata suna ca naiba. eu as cauta altu daca as fi fata. Ma mie mi-e rusine sa stau cu o fata mai mare ca mine

| lexzor a răspuns:

Da, si am pastrat o relatie cu ea pentru ca chiar o placeam.

| Nordic a răspuns:

Da, sunt mai mare cu 5 ani decat ea.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru Nordic):

Misto asa.Ea cati ani are?

| Nordic a răspuns (pentru GeorGEBlaCKRidER):

15 ani

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru Nordic):

Cam asa-i perfecTtongue

| sebysebyca a răspuns:

Neimportant pentru tine!

| DaniAdrian a răspuns:

Da, si da as pastra o relatie cu ea.Dar sa ma iubeasca si ea, pentru ca intr-o relatie e nevoie de doi, degeaba o jumatate iubeste, iar cealalta nu da doi bani.

| TraficCuApaPlata a răspuns:

Eu am stat cu un baiat mai mic decat mine :d cu 1 an si un pic. nu se vedea absolut deloc diferenta nici la inaltime nici la nimic :d si aveam ce discuta mereu