| Damian a întrebat:

Te-ai insura cu o curva care s-a lasat de meserie?

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Salut. Da. Poate eu sunt mai timpit, dar, da. Si explic de ce: Una care a umblat, dupa un timp, se satura. Nu mai este curiosa la unu si la altul. Meserie de nota zece. Educata, rezistenta, viata, de strada, a educat-o. Mergem la partea adversa: Figuri, ifose de vedeta, roaga-te pana ametesti, iar dupa ce ai avut-o, i-ti pare rau. Habarnare ce sa faca cu ea.si unde sa o duca. Dupa un timp, este curioasa ca ori ce femeie. Fi sigur, ca va merge, fara nici o remuscare. Plus inca multe altele. Si atunci: Cea care se pare ca este cinstita, va fi la fel de curva, ca si cealalta. Asa ca mai bine o iei gata facuta de altii, decat sa o faci tu. Pa

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Curvă este că o faci tu. De fapt este femeie.
Păi tu ce zici?
Pa, pa.

| Flav a răspuns:

Dupa ce s-au scufundat toti, sa apar eu? Lupul isi schimba parul', dar naravu' ba! Nu, nicidecum.

| Paula007 a răspuns:

Nu am inteles daca e vorba de tine, sau o situatie ipotetica!
mi-e totuna.

dar un barbat care a avut peste 10 femei \? cum se numeste? barbat? sau curva masculina? daca ai fi femeie, si virgina, te-ai casatori cu o "curva masculina"?

atunci, de ce esti misogin?

din moment ce ai ajuns sa ne pui noua intrebarea, inseamna ca si tu ti-o pui ( intrebarea )

ai avea de ales intre :
1. te insori si ii scoti ochii o viata pentru ce a fost, desi tu ai ales cica sa ignori trecutul ei, pentru viitorul "vostru "
2. te insori si traiti fericiti pana la adanci batraneti, dar nu in Romania, bineinteles
3. o trimiti de unde a venit si iti cauti o femeie "decenta" dupa normele societatii sec. XX.

succes in a alege.

sau succes la studiul tau.

| clauss a răspuns:

Damian sa ti spun ceva, pleci la munca s au excursie intr o tara straina, se intampla sa cunosti o persoana, te indragostesti de ea nebuneste, va potriviti de minune, ce mai e jumatatea, nu cunosti nimic despre ea, din trecutul ei, sti ca a lucrat undeva, a fost barmanita sa zicem, are forme ideale, are si calitati, e si ea acolo ca si tine in excursie, va intalniti, va pupati si ramaneti impreuna, deci repet, nu cunosti nimic despre ea, decat ce ti a zis ea, ce faci? nu mergi mai departe? sti ce zici? am pus si poate la ea in tara era prostituata si mai e si varianta a doua, ii cunosti trecutul doar tu, sa zicem a recunoscut ea dupa ce te ai indragostit, atunci ce faci, ramai cu ea in tara respectiva s au o lasi acolo si pleci cu inima rupta? sunt curios

| Miauti a răspuns:

Nu! si sincer nu stiu daca cineva care a facut aceasta meserie poate sa se lase asa usor, deoarece ea castiga mai mult decat castigi tu pe luna. Iar tentatiile sunt mari.

Incearca!

| Lora a răspuns:

Atata timp cat te-ngrijeste, esti calcat, spalat, te-asteapta cu mancare calda acasa si e mama pentru copii ii ingrijeste atunci lasa trecutul sa stea acolo unde ii e locul si amune in urma.

| paramore a răspuns:

Din curva nu faci gospodina dar din gospodina faci curvawinkingte risti?

| StefanStyle94 a răspuns:

O fata cuminte poate deveni o curva... dar o curva nu poate deveni cuminte.Baga la capwinking

| Cristyn a răspuns:

Este femeie, si sa fi curva nu e o meserie... poti sa spui despre o prostituata ca s-a lasat de meserie. Iar daca iubesti pe cineva, ar trebui sa te intereseze viitorul ei si nu trecutul.

| misu a răspuns:

Naspa intrebare. poate sa fie zina zinelor...nu ti dai seama ca te rid toti cunoscutii? da ce; sau terminat femeile si na m aflat eu?

| PredatoR a răspuns:

Depinde...

| rockirm a răspuns:

Da de ce nu ...cine ii cunoaste trecutul? toti le consideram "noi " sau aproape noi tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic da! m-as insura cu o prostituata doar daca s-ar lasa de ''meserie''...si binenteles as pleca cu ea din tara definitiv, de fapt asta este una din intentiile mele sa emigrez si daca e sa ma gindesc bine as prefera o fosta parasuta cu comportament normal si nu o matracuca cu fite de vedeta care ai place sa fie rugata, iplorata si adulata

Întrebări similare