Bag pl... cate frustrari si cat de complexat te simti.
Si nici nu a fost nevoie sa citesc toata aceasta oribila scrisoare.
A fost suficient sa citesc primele doua randuri sa-mi dau seama de asta.
Tu ce vrei cu asta?
Sa-i oferi o portie copioasa de ras?
Prietene, ti-o zic barbateste,, tu nu vezi ca o dai in penibil? Inteleg ca esti indragostit si ca doare, dar a ta a fugit la mai bine, deci e materialista si nu merita. Fii barbat si pune piciorul in prag, merita s-o scuipi cand o vezi, nu sa fii catel dupa ea...nu isi are rostul, daca merita te-as fi sfatui, dar mai mult m-a enervat povestea ta din 2 perspective, ca a plecat si te-a lasat pentru unul cu bani,, iar ce-a 2-a ca tu suferi si mai vrei s-o faci tot tu sa se simta bine...nu am cuvinte. Nu ai demnitatea ta incat s-o lasi? Orgoliul tau chiar nu exista?
Explică-mi și mie de ce crezi tu că ea cea mai nemaipomenită fată de pe pământ și că doar ea merită toată iubirea ta?
Câteva postări mai în spate alt băiat se tăvălea pe jos că a fost părăsit de cea mai extraordinară fată de pe planetă.
Pe site-ul ăsta, zeci de tipi suferă că au pierdut iubirea vieții lor cum nu vor mai găsi alta niciodată... unică, nemaipomenită, irepetabilă.
Înțelegi că totul e o prostie?
Că în viața asta vei mai întâlnii zeci de femei "unice, nemaipomenite, irepetabile"?
Nu ele sunt "unice, nemaipomenite, irepetabile", iubirea ta le face așa.
Tu îți creezi singur propria suferință și propria pedeapsă.
Ești singurul care poate opri chestia asta.
Fiecare persoana e unica pentru cineva...In cazul meu, ea mi-a oferit cele mai puternice sentimente pe care le-am simtit vreodata.Nu e usor... Sincer, doare ca naiba. Stii ce am simtit eu cand ea a venit in acea zi la mine si mi-a spus "Trebuie sa punem punct, eu nu te mai iubesc"?! A cazut cerul pe mine. E adevarat ca a existat o oarecare tensiune inainte.Din cauza ca am avut probleme cu familia si am fost plecat din oras aproape 2 luni.Dar normal ar fi trebuit sa ma inteleaga.
Atunci cand m-am intors, am avut grija sa compensez lipsa mea. Am mers intr-o vacanta de cateva zile la mare, i-am acordat toata atentia.
Si eram convins ca avem un viitor impreuna.Parea ca ma iubeste. Eu eram pregatit sa trec la nivelul urmator in relatia asta.
Stau intr-o garsoniera inchiriata pe care o platesc singur, fac si facultate(la buget), lucrez part-time la Vodafone...Adica nu sunt un pierde-vara. Daca ar fi asteptat sa termin facultatea si sa imi iau un post bine platit, ar fi fost alta treaba. Mi-a cam reprosat ca sunt falit atunci cand a plecat...Si m-am simtit prost.
Dragoste a primit cu tonele.O trezeam mereu cu un mesaj dragut, cand ne intalneam eram delicat cu ea, n-am tipat si n-am lovit-o niciodata. Chiar atunci cand n-avea zile prea bune si se enerva pe mine, eu eram silentios si ma retrageam, urmand ca mai tarziu dupa ce se calmeaza sa o intreb cum rezolvam problema impreuna.
Si-a gasit rapid pe altcineva.3 luni dupa ce ne-am despartit am aflat ca a mers la Sibiu unde sta noul ei iubit. Ziele astea am vazut-o coborand dintr-o masina cu nr SB, un Audi de teren.
Mda, are bani nenorocitul ala.Mai mult, ea s-a schimbat foarte mult pentru el. E foarte slaba (si inainte era, dar acum e exagerat).
Mi-e teama ca dobitocul ala sa nu profite de ea.
Daca aflu ca si-a batut joc de iubirea mea ii sparg fata, dar nu ma mai intorc la fata aia.
Iti spun si eu sa nu o faci. Asta daca nu cumva vrei sa ii arati cat de fatalau poti sa fii. Adica nu faci decat sa omori atractia pe care ai putea sa o creezi din nou si sansele pe care le mai ai sa o recuceresti. Daca te-a lasat, a facut-o tocmai pentru ca ai fost ala care facea tot ce voia ea si erai prea bun si din romantic ai dat-o in fatalau