anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

_____ te consider norocos/oasa in dragoste? argumenteaza raspunsul negativ/pozitiv pe care il dai.mersi pupici

Răspuns Câştigător
| cribus a răspuns:

Nu sunt norocoasa sunt cea mai mare ghinionista, un divort apoi cand am crezut ca a dat norocul peste mine, cand totul era prea frumos sa fie adevarat d-zeu a hotarat sa-l ia la el! se pare ca destinul meu e sa raman singura

14 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Cred ca "norocul" mi-l fac singura. Am povesti frumoase de dragoste sau macar povesti din care am invatat cate ceva, insa asta se datoreaza mie si persoanei cu care am fost/sunt. Norocul nu prea are legatura.

| elena a răspuns:

Draga mea, sunt foarte norocoasa in dragoste, la anii mei, nu am decat POZITIV...as spune si cati ani are pozitivul, dar imi este frica de comentariile ...sac( nu Sac, ci sac), ...invidiosilor...

lolita
| lolita a răspuns:

Nu cred ca se cheama noroc, ci destin.
inainte sa-mi intalnesc marea dragoste am suferit foarte mult in dragoste, mereu gaseam persoana nepotrivita.
cand am decis ca nu mai vreau nici o relatie a aparut "printul meu" happy
cunoscandu-l mi-am dat seama ca este jumatatea mea.
m-au costat 3500 km dar mi-m urmat destinul.

assiris
| assiris a răspuns:

Ce-s ãia pupici?

eileen
| eileen a răspuns:

Eu am primit multa dragoste, dar nu am stiut sa ofer inapoi. Am avut si deceptii dar si clipe superbe. Este important sa stii ce vrei pana la urma, de la cel pe care il iubesti, sa existe comunicare, respect si sa fiti pe aceeasi unda, sa aveti aceleasi aspiratii. Toate acestea constituie ingredientele "norocului" in dragoste.

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Depinde, daca imi puneai intrebarea asta la 20 de ani ziceam ca nu prea am mare noroc in dragoste. Acum insa pot sa spun ca sunt fericita, am avut noroc cu carul... Am o viata frumoasa ceea ce iti doresc si tie... happy

Janina
| Janina a răspuns:

Multumesc lui Dumnezeu niciodata nu am avut probleme la capitolul asta, am fost si sunt o norocoasa big grin

regis
| regis a răspuns:

Tu ma consideri norocos sau e doar o greseala de tipar?
Nu sunt norocos in dragoste, am o problema cu sincronizarea. Adica atunci cand ma iubesc ele nu le iubesc eu si atunci cand le iubesc eu nu ma iubesc ele. Cu timpul insa te obisnuiesti...

| DenissaDeea a răspuns:

Da ma simt norocoasa si am noroc in dragoste/iubire/un sot minunat si bun...Iti urez la fel si tie, numai fericire...

| leluc a răspuns:

Ma consider norocoasa. Iubesc si sunt iubita.

| zuzuliana a răspuns:

Nu ma consider chiar deloc norocoasa in dragoste ca in primul rand nici nu am intalnit-o dar mnho sper sa o gasesc...

| chikitoka a răspuns:

Da, sunt o persoana norocoasa.Insa pentru povestile de dragoste pe care le-am trait a trebuit mult curaj si nebunie...happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iza esti obsedata!

| LORI a răspuns:

NICI EU NU AM NOROC AN DRAGOSTE DA ASTEPT CINE STIE CE SOARTA AM POATE CURAND AMI GASESC MAREA DRAGOSTE

Întrebări similare