anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Te consideri un norocos? Eu unul sunt un ghinionistsad caracterul ma strica, nu pot lasa pe nimeni sa ma calce pe coada...si chiar daca o fac, nu iert persoana sad. Dar nici nu ma razbun, inainte o faceam. Tu ce parere ai despre tine? Hai sa ne cunoastem.

10 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Îţi mai schimbi tu (şi încă fundamental) de vreo câteva ori caracterul şi mentalitatea în următoarea perioadă.

| Razvan a răspuns:

Nu sunt omul care sa fie prins intre aceste percepte astrologice cam patetice:ghinionist, norocos. Daca mi se intampla ceva, are clar o cauza logica.Marele meu defect ar fi ca ofer o singura sansa; odata pierduta aceea sansa nu mai stau la discutii si nu iert. E un defect tampit, oamenii nu sunt perfecti e normal sa mai greseasca si eu gresesc doar. Dar degeabastraight faceDesi nu am coada, am carapace si ma simt excelent in eahee hee

Elianna
| Elianna a răspuns:

Dupa cum te-ai descris parca ai fi in zodia scorpion!

| Narfundo a răspuns:

Sunt zodia scorpion adevarattongue si da ''un copil zapacit'' am codita, una imaginara^_^.

| Rukhsandra a răspuns:

Si eu sunt la fel :p.
Dar sunt norocoasa de 7 minute am implinit 16 ani si ma bucur. Dar ma streseaza multe chesti si poate nu ma bucur atat de mult.
Am zis ca sunt ca tine adica daca ma calca cineva pe coada eu il calc in picioare.Sufar mult dar nu las sa se vada.Nu recunosc cand gresesc.Ma streseaza persoanele care se baga in viata mea...foarte mult in momentul asta.
Si ce sa mai zic ...nimic happy

| uncopilzapacit a răspuns:

Ai coada?

| uncopilzapacit a răspuns:

Am inteles alex94. Apropo: si eu sunt tot scorpion tongue.

| zonik93 a răspuns:

Nu ma razbun pe nimeni deoarece merg pe principiul ca roata se intoarce intr-o zi big grin
Restul despre mine. e secret big grin laughing

| andr33a_5009 a răspuns:

Nu permit nimanui sa ma calce in picioare

| Manex a răspuns:

Pfffuaa...tare asta! Si eu sunt Scorpion se pare ca avem o mare problema cu orgoliu.La fel ca si razvan nu dau nici o sansa la nimic. Stati calmi e bine asa.Din pacate eu am o mare problema cu gelozia, nu stiu ce sa intampla, incerc sa ma controlez dar uneori nu reusesc. Daca prietena mea greseste cu ceva care eu ma simt prost si gelos, cate de mica ar fi problema nu pot sa iert.dar cu o graseala de genu ma despart de persoana aceea, ba chiar o uit in scurt timp.E ceva normal? sau sunt tzignit? uneori nu ma pot razbuna.Sincer nu reusesc sa ma inteleg deloc.O fi gresit ceva Dumnezeu cand ma proiectat mama? laughing