anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Te deranjeaza cand actualul sau actuala, iti povesteste despre fostul/a? Daca da, de ce?

10 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

De ce m-ar deranja, adică e fost că un motiv, nu? Mai rău e când vorbește de pretendente laughing

| wolder a răspuns:

Nu sunt in situatie pentru ca nu aminteste, dar eu amintesc des de fostul si mi-a spus ce-l deranjeaza:
1. Daca il compari pe actualul cu fostul.
2. Daca iti amintesti PREA des de fostul devine o problema pentru ca va suporta de cateva zeci de ori dar apoi va crede ca inca mai simti ceva pentru el / ea sad

| DDCC a răspuns:

Nu este nici actuala nici fosta deci n-am treabă (decamdată).hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da,enorm de mult ma deranjeaza.imi vine sa ii spun sa se duca la ala si sa ma lase in pace.pai ce conteaza acum, prezentul sau trecutul? eu sau ala? clar ca ma deranjeaza.atata timp cat eu nu ii vorbesc de fosta, ea de ce mi-ar vorbi de fostul? sunt foarte gelos.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca eu constat ca o face cu scopul de a ma lovi sufleteste si de a arata ce bine era inainte si ce rau este acum, da, ma deranjeaza si in acest caz pun punct relatiei. Daca observ ca relatarea este facuta cu scopul de a se descarca sufleteste, nu.

| Smile3 a răspuns:

Daca vorbeste foarte des despre el/ea, da, pentru c asta ar insemna ca inca mai simte ceva pentru respectiv/a! Dar daca ma compara cu ea(intr-un sens bun!), nu! M-as simtii speciala!happy... Oricum ar fi, eu as vorbi cu el/ea despre acest subiect!(asa ar trebui sa faci si tu!)

| cicika a răspuns:

Daca vorbeste despre ea sigur ca nu imi place deoarece mi se pare sa nu ma iubeste si ca nu are ce vorbi cu mine si deja imi povesteste despre aia, nu e placut deloc, cind il aud ca imi vorbeste despre fata aia imi vine sa ii spun ca gata nu mai vreau sa-l vad sau sal aud, dar numai un prost ar putea vorbi despre fosta sau fostul ....sa daca nu te iubeste la fel titi vorbeste despre trecut si de fosta... Funda?

| Maya89 a răspuns:

Depinde de fiecare pers. spre exemplu daca iti vorbeste de fosta/fostul e bine ca probabil ai de descoperit destule despre persoana ta iubita...

| alinkamika a răspuns:

Ma deranjeaza ft mult deoarece totusi o tine minte si ii duce dorul cred ca, da pe mine nu prea ma intereseaza pur si simplu devin la geloasa, mai ales cind spune ca uite fost cum era sau cum facea uhh big grin

| camybombonica a răspuns:

Da pot sa zic ca ma deranjeaza atata timp cat si pe el il deranjeaza ca vorbesc de fostul. si atata timp cat incercam sa vb depere noi doi si pe parcurs schimba supiectu si face comparatie intre mine si fosta. de asta ma deranjeaza altfel nas avea nimic in comul