| (̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪے a întrebat:

Te doare cand faci primul contact sexual?

Răspuns Câştigător
| ShineMe a răspuns:

De durut doare dar nu insuportabilPe mine ca baiat m-a durut foarte putin dar ca fata a spus ca nu a mai stat sa tina cont de durere.((mentionez ca amandoi eram virgini))Deci daca atomosfera este placuta si respectivul stie sa o faca nu te va durea. Oricum preventiv spune-i sa te ia usor. E aiurea pana se va rupe himenul.Succes

12 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Doare rau...acum nu stiu depinde si de fata nu la toate este la fel.

| anduta160 a răspuns:

Depinde de persoana sh daca stie baiatul cum sa te faca sa uiti dde durere sa te simti cat mai binehappype mine una nu m-a durutlove struck

| LaMisto a răspuns:

Pff...pe mine m a durut:-s.nu as mai repeta experienta asta...

| drumurile a răspuns:

Dap doare, daca stiam ca doare asa nu imi incepeam niciodata viata sexuala crying e groaznic, nu exagerez

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poți sa zici ca nu doare dar nici o durere insuportabila nu e. E ca și când ai sparge un cos mai încăpățânat, ma rog asta poate diferi de la fata la fata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi'e groaza sa imi incep viata sexuala cand citesc unele raspunsuri:-s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai depinde daca esti dezvoltata si penisul nu are o dimensiune fff.mare nu doare rau daca penisul are o dimensiune mare si tu nu esti suficient de dezvoltata doare...eu sunt dezvoltata destul la mine nu a durut aproape deloc acum depinde:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetelor ma speriatii laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de cat de elastic este himenul fetei.

| bluberri a răspuns:

Doare, pentru ca se rupe himenul. Dar e suportabil si dupa cateva dati devine mult mai bine, mai placut. Lubrifiantul ajuta. Si un preludiu lung si frumos ajuta si mai multhappy

| ana-maria222 a răspuns:

Depinde la fiecare femeie e diferit. am o prietena care a zis ca ea nu a simtit nici o durere insoportabila doar parca a intapato ceva si atit.

| chrys a răspuns:

Nu, putin de tot!

Întrebări similare