anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Te iubesc dar n-am incredere in tine! Oare e posibil asa ceva? Oare cum ma descrie pe mine ca persoana daca il iubesc dar n-am incredere in el?

4 răspunsuri:
| multimoak a răspuns:

Poi tu nu ai incredere in el sau el in tine?

Sinonimul GELOZIEI care este? NEINCREDEREA happy

Sunteti gelosi amandoi, sau unul din voi ca nu am inteles exact care nu are incredere tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parerea mea este ca exista iubire chiar daca exista si neincrederea. Tu il iubesti...ai face orice pentru el, tu stii ceea ce simti dar nu stii ce ar face el cand tu nu esti chiar daca spune ca te iubeste. El presupun ti-ar spune ca daca l-ai iubi nu te-ai indoi de el dar nu este asa.Nu au nicio legatura sentimentele TALE cu neincrederea care ti-o inspira uneori el (sau poate gelozia pe care o ai tu daca nu-ti place ca iese prea des sau ceva de genu, eu iti spun din exp proprielaughing ) Ma duc cu gandul prea departe? nu stiu daca intrebare asta a fost referitoare la tine si nu prea pot sa spun multe...bye bye:*

| JustArmy a răspuns:

Si eu imi iubesc prietenul, dar nu am incredere deplina in el, se mai supara cand ii spun dar intelege datorita situatie. nu stiu ce fel de descriere iti face, dar daca si el te iubeste nu te va kritika, va incerka sa-ti castige increderea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

happy acelasi lucru mi sa zic mie, culmea, nu o cred in nici un fel, dar as face orice sa ii arat ca o iubesc si ca in asta trebuie sa aiba incredere, ca o iubesc si ca nu voi pleca niciodata de langa eabig grin a plecat ea de langa mine.Si regret zilnic ca a plecat, dar viata imi impune sa merg mai departe, sad. Cum te descrie? poate indecisa, poate egoista, ceri dar nu dai, eu cred ca increderea se castiga in viata, si pana pe patul de moarte tot nu avem incredere deplina in noi, dar in altii...asa ca nu mi se pare iesit din comun.Aratai ca il iubesti si nu va tine cont ca nu ai incredere in el, va incerca sa o castige, daca te iubeste.Eu in 2 luni fara ea m-am schimbat complet, doar pentru ai ii castiga increderea. Dar fiecare are un alt timp de relatie, fiecare are alt caracter