Buna, fi sincera pentru ca desi va suferi la inceput, mai bine spui din timp ca asa e corect...propune-i sa fiti buni amici...
Nu te iubeste, s-a indragostit de o imagine a ta pe care o pastreaza in minte. Spune-i ca nu esti atrasa de el si puteti fi amici, dar sa isi caute o fata care sa fie atrasa de el asa cum si tu vei cauta pe cineva cu care sa impartasesti atractia fizica. Ca iubirea vine mai tarziu Il vei rani oricum, important e sa inteleaga ca pentru o pereche e nevoie de doi si el e doar unul. Vorbeste cinstit si deschis cu el, macar atat merita cineva care te place, nu?
Din ce spui tu imi dau seama ca pentru tine nu reprezinta nici macar cel mai mic interes... ok atunci ai putea sa incerci sa-i explici cu mult tact ca pentru tine ar putea fi cel mai bun prieten dar nu mai mult, deoarece sentimentele lui nu-i pot fi impartasite si ca merita sa-i ofere iubirea lui neconditionata unei persoane care ar putea sa o valorifice la maxim, care sa o aprecieze si sa o pretuiasca, si care sa-i poata oferi acelesi sentimente puternice in schimbul iubirii lui neconditionate...in ceea ce priveste faptul ca il vei rani, probabil esti constienta ca indiferent de situatie oricum il ranesti insa daca esti mai calma in exprimare si ii expui situatia ca pe o solutie care doar l-ar favoriza, cred ca l-ar durea mai putin...schema e urmatoarea. tu ma iubesti...eu nu pot sa-ti raspund cu aceleasi sentimente, meriti ceva mai bun...de unde rezulta ca daca reuseste sa treaca peste aceasta etapa...va castiga iubirea unei femei care sa-i raspunda la fel.
Si eu sunt in aceeasi situatie. Am prieten, dar e unu' care se tot tine dupa mine. E si in clasa cu mine si, desi stie ca am iubit, tot nu renunta. Cand ma vede, se comporta de parca l-o vazut pe D-zeu! Nu pot sa-i zic ca nu ma intereseaza absolut deloc persoana lui, dar nu-i dau nici atentie Cred ca asta trebuie sa faci si tu. Sa nu-i dai atentie!
Nu-l amagesti, ii spui clar adevarul.Desigur,se va simti prost cateva zile insa ii va trece; cu timpul va intelege, ca nu esti persoana potrivita pentru. el si ca nu merita sa pierdeti timpul atat tu cat si el... cel mai probabil ii vei putea spune sa ramaneti simpli prieteni
Succes draga mea!
Nu-i da sperante si lasa-i timp sa isi dea seama singur de adevar. daca nu functioneaza, spune-i clar cum sta situatia.
Poi daca tu nu-l iubesti ar fi bine sa vb cu el si sai explici o sal doara un pic normal da poate mai tz o sati multumeasca pentru ca ai vb cu el deschis...success pa
Mai bine ii spui acu...decat s il faci sa sufere mai tarziu.succes in continuare.
laur2000 întreabă: