Tipic feminin. Eu când spun că femeile nu ştiu decât foarte rar ce vor, mi se sare-n cap.
Salut.
Probabil când spune că te place se referă al faptul că o atragi dar doar atât. Ce părere am. păi aiurea pentru tine, în rest asta e. Baftă!
Pe tine te place ca amic, cu tine ar iesi la cafea, te-ar lasa sa ii cari geanta. dar pe altul il iubeste, pentru ala altul ar face sacrificii si compromisuri stupide
Eu? Niciodata
Da. un prieten bun de al mew. ma placea si il placeam. Dar aveam sentimente mai puternice pentru iubitul mew.
Parerea mea? Te pune intr-o situatie din care trebuie sa iesi singura (pentru ca trebuie sa alegi ce si cum). Adevarat ii cam aiurea, dar se intampla cam des . Asta e :*. Bb :p.
Pai a place si a iubi sunt doua lucruri total diferite. Pot sa iti placa o gramada de fete si baieti, dar sa iubesti doar pe cativa, sau doar pe cineva. Una e sa te atraga o persoana, alta sa te faca sa ii dai inima cu totul.
Da, am avut sentimentele astea si sunt chiar naspa... poti sa alegi pe cine placi s ce placi, dar nu poti sa alegi pe cine iubesti...nasol.
de o luna ma confrunt cu chestia asta. e doar un mod dragut ca sa iti zica de fapt "nu vreau sa fiu cu tine"... crede ca asa nu iti raneste sentimentele insa se inseala... e frustrant dar n-ai ce-i face (poate decat sa-l bati p-ala pe care il iubeste pana lesina, altfel nu vad ce poti face)
Mult noroc... daca ti-a zis asta de curand o sa ai mare nevoie de noroc in urmatoarea luna