Buna si asta. Da! te afecteaza. O sa ai orgasm si o sa pierzi energie. Dpdv sexual depinde de frecventa, daca e combinata si cu actul in sine, si alte chestioare care se petrec in mintea ta.
Depinde cat de mult practici sportul. Ca daca exagerezi o sa te slabesti, o sa te poti imbolnavii mai usor, poti sa devi si anemic, etc.
Eu am facut-o de multi ani si nu am nimic, sunt un tip normal (toti cred asta).
Singura modalitate de a te afecta este doar daca o faci in exces.nu are efecte negative asupra corpului ci doar asupra psihicului, in sensul ca tot facand asta prea des vei ajuge sa nu iti mai placa la un moment dat sexul cu o fata ci te vei obisnui asa, e normala dar nu in mod exagerat asa ca ai grija
Da te poate afecta facand bataturi in palma si par pe mana si sa devii dependent
Mare efecte fizice, nu.
Doar ca atunci cand o sa vina vremea sa o faci cu o fata, n-o sa mai ai nicio placere.
Doamne ce oameni daca am pus intrebarea cu minim 11 ani inseamna ca am 11 ani... ce sa mai zic
Mah nu il mai speriati pe saracu copil ca ii creste par in palma si dinalea andrei stai linistit ca nu afecteaza.ideea ii sa nu exgerezi si sa faci si un pic de sport adevarat