In Romanica totul este posibil
deja te'a luat valul? ai grija ca trebuie sa o intretii
bafta si lasa ca ai timp si de asta
Deja vrei sa te insori? Ti-ai gasit mireasa? Poti sa stai deocamdata combinat pana la majorat.Sa ma chemi la nunta ta. Ok? Bafta!
Varsta minima pentru casatorie este de 18 ani, pentru motive temeinice, minorul care a implinit 16 ani se poate casatori in baza unui aviz medical, cu aprobarea parintilor sai ori a tutorelui si ca autorizarea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului in a carui raza teritoriala locuieste.
Fetele se pot marita de la virsta de 14 ani in sus dar baiatii numai de la 18 ani(legal) Asta este legea!
Eh eh si iar eh ce conteaza minor sau major fetele nu-s mai presus decat baieti doar ca sunt sensibile se poate casatori eu am o verisoara care are 15 ani si sta cu unu de 17 ani si cum e minor nimeni nu i-a zis si dap iti cam trebuie arcordul parintilor noh eu nu ma bag dar este ceva bun raspunsul meu cred
Te poti logodi daca esti minor, dar daca nu ai 18 ani nu te poti casatori ( poate doar in joaca).
Cu acordul parintilor damdar de fapt nici atunci pentru ca la stare civila nu te cununa.
Stiam ca daca esti minor nup, dar daca ai de gand sa te casatoresti ce. i asa important actul ala daca va iubiti? asta conteaza?
Daca esti baiat trebuie sa ai peste 18 ani, fata daca are peste 16 ani o poate face dar mai intai trebuie sa mearga la politie si sa declare ca numai vrea sa stea cu parinti sai.
IntrebareDeRahat întreabă:
Anonima17191 întreabă: