Nu. În nici un caz.
E un mare moft chestia asta cu îndrăgostitul de o necunoscută, la prima vedere, fără să schimbi o vorbă, etc.
Explodează hormonii în tine, îți intoxică creierul și ai împresia că te-ai îndrăgostit.
Obligatoriu, tipa trebuie să fie mișto. Că dragoste la prima vedere cu o tipă nașpa nu s-a inventat încă. ))))
Nu. Este un fel de infatuare plecata de la imaginea pe care mintea ta o proiecteaza in legatura cu acea persoana. Dar nu e indragosteala pe bune.
Da, cred ca nu am fost prea atenta cand am scris. )) Si am gandit-o ca infatuation, din engleza. )) ma rog, ideea de baza e ca este o iluzie. Nu e indragosteala
Esti in stare sa explici?
Nu
Liber. Dacă e simplatică și detaliile celea ți se par drăguțe nu cred că va fi vreo problemă. Așa că da, poți.
Poate la nivel idilic. De exemplu cantaretii, actorii, cu aproape niciunul nu voi avea vreo conversatie, dar asta nu inseamna ca nu îi apreciez. Daca e vorba de o persoana cu care exista sanse de a avea un contact... Poti valida sau nu sentimentul.
Indicat ar fi sa incepi sa discuti cu persoana respectiva, iar detaliile sa le afli chiar de la sursa.