Daca deja simti de ce intrebi? Nu intreba ca vor veni multi cu sfaturi si e pacat.Nu te astepta la prea multa sustinere nici din partea prietenilor.TOTUL E POSIBIL.TU STII CE SIMTI. Iubirea nu e atunci cand doua corpuri se intalnesc ci doua suflete.Va doresc sa va intalniti curand.Toate bune
Mai greu, dar eu cred ca se poate. Daca ati fost predestinati sa fiti impreuna nu conteaza mijloacele prin care v-ati cunoscut. Bafta!
Eu vorbesc de 5 ani cu una pe mess si intr-un joc 4 story si nu m-am atasat de ea. Prin urmare depinde ce simti tu. Dar, probabil ca tu vrei sa intrebi daca e normal sa te indragostesti de cineva de pe net. Da e normal. Bft
Buna!
Nu e dragoste, e doar atasament.
Cele mai frumoase relatii incep de la simple prieteni. Si totodata relatiile in care nu crezi, sunt cele mai frumoase.
Comunicand 3 luni cu el, te-ai atasat, iti fac bine convorbirile cu el, etc, dar nu e dragoste.
Nu e deocamdata!
Doar iti place comportamentul lui fata de tine!
Da:X Dar te indragostesti doar de personalitatea si caracterul lui/ei. :X
Succes!
Bună.
Dragostea virtuală nu este la fel cu cea reală, ai grijă.
Nu pune sentimentele înaintea gândirii!
Pa, pa.
Da te poti indragosti de ea dar nu uita ca una e fackebooku si alta e realitatea asa ca ai grija.BAFTA fundita?
Nu. insa poti crede asta dintr-o nevoie accentuata de atentie. e mai degraba obsesie decat dragoste, multi le confunda.
Da te poti indragosti dar sa nu te indragostesti prea mult nu te lasa dus de val ca apoi vei regreta
Da este foarte posbil si e chiar frumos eu am avut 2 relati asa, una dintre ele care a tinut 1 an si ne cunoscusem pe messenger...