Cand iubesti cu adevarat,atunci te dedici complet persoanei iubite,nu pe jumatate,sfert, mereu cineva iubeste mai mult,asa e iubirea, cariera sau familia? ambele dar cu limita, dar sa stii ca din pacate in ziua de azi multe femei pun cariera pe primul loc,devin feministe,uita sa iubeasca,multe devin depresive,se baga in relati nebunesti, totul are un rost in viata, maine poti muri sa stii ca cand mori nu duci nimic cu tine in pamant,iubirea e mai scumpa ca banii, omul devine un robot, stii cati depresivi sunt in ziua de azi, multi, iubirea fiind ceva care e la baza lui maslow trebuie sa fie pe locul 1
Pai daca a simtit-o anterior si acum nu mai e inseamna ca nu prea mai are cum sa fie. Daca nu erau de la inceput putea sa apara pe parcurs sentimentele dar daca au fost si au disparut e ciudat.
Si nu cred ca trebuie sa dam vina pe cariera si planuri, daca doi oameni se iubesc nu le sta nimic in cale si le poat face pe toate...
Perfect de acord. O relatie sanatoasa nu cred ca ar putea impiedica derularea unei relatii. Din contra chiar
Ca sa inteleg mai bine...tu acum esti intr-o relatie cu un tip pentru care nu ai sentimente atat de puternice in comparatie cu relatia anterioara nu? Parerea mea e ca daca dragostea nu e acolo nu poti sa stai langa o persoana doar pentru ca e de treaba. Asta suna mai mult a prietenie. Sfatul meu este sa nu stai in relatii in care nu exista iubire. Lasa-l sa-si gaseasca pe cineva care intr-adevar o sa-l iubeasca si tu iti poti cauta pe altcineva de care sa te indragostesti cu adevarat. Il amagesti si pe el, te amagesti si pe tine.
anonim_4396 întreabă: