| woohp a întrebat:

Te simti jenat/jenata atunci cand faci sex in public, intr-o piscina(intr-un strand din bucuresti)?
Eram si eu ca tot baiatu prin apa, cand imi arunc ochii la unii care eram pe margine(in apa) si fata se tinea de-o bara iar baiatu pe la spate. Ea era fara sutien si cu lenjerie intima tanga.
Un copil la vreo 14 ani striga la ei "Baga-danc!" nici macar atunci nu sau oprit, ba chiar au inceput cu pozitii care, aolo... Cand au vazut ca se uita toti care erau in bazin la ei, au iesit din apa.

Răspuns Câştigător
| MarYoBenucci a răspuns:

woohp big grin l-as numi "sex extrem" laughing trebuia sa-l intrebi pe ala ...bay fratimiu ...sti. daca tot faceti sex ma lasi si pe mine sa il bag putinbatting eyelashes laughing

14 răspunsuri:
| Ben. a răspuns:

Ma simt jenat ca ti/am dat raspuns.

| Flav a răspuns:

Ala care a strigat avea 14 ani, dar aia din bazin cat, 12? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-o naibii de treaba, si asa mi-e cam urat sa ma bag in bazine publice crying acum chiar ca nu mai pun piciorul pe strand

| just4fun_8801 a răspuns:

Si ce daca? senzatii tari... vezi ce frumos e in parc iarna...

| Andreeagen a răspuns:

laughing wow sunt si oameni din astia?
Cum sa nu te simti jenat? eu una as intra in pamant de rusine
Nesatuli aia doi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

cred ca piscina aia era a lor laughing

| Crisu_8081 a răspuns:

Bine ca stiu... nu ma mai duc in viata mea la piscina.Cine stie ce boli iaustraight face scarbooooos!

| Silvia a răspuns:

Sa vada si ceilalti cum se facelaughing)

| ellene a răspuns:

Uite de asta ma oftic eu ca nu am nici o prietena cu vila si piscina crying. Nu merg niciodata la strand tocmai pentru ca ma tem sa nu iau vreo boala ceva... fara supararea daca e cineva de etnie roma pe aici dar unele stranduri sunt pline de tigani nespalati! Si cu ce ai mai spus tu acum...prefer sa fac baie in cada mea de la bloc in care ma intorc de pe o coasta pe altalaughing.

| ellene a răspuns:

Uite de asta ma oftic eu ca nu am nici o prietena cu vila si piscina crying . Nu merg niciodata la strand tocmai pentru ca ma tem sa nu iau vreo boala ceva...fara supararea daca e cineva de etnie roma pe aici dar unele stranduri sunt pline de tigani nespalati! Si cu ce ai mai spus tu acum...prefer sa fac baie in cada mea de la bloc in care ma intorc de pe o coasta pe altalaughing .

| SweetCandy a răspuns:

Daca ma credeti sau nu eu nu am mers niciodata la piscina sau strand...nu imi place, pentru ca imi e scarba...big grin

referitor l ce ai spus u...Doamne Dumnezeule...pe zi ce trece din ce in ce mai multi ciudati...thinking
cred ca as muri de rusine daca as fc asa ceva...sau si daca i-as vedea p unii facand... da' acum nu trebuie sa ne mai mire nimic...sad

pop

| woohp explică:

Ala care striga da avea cam 14 ani si restul aveau 17 -19 mai erau si copii de 4-7 ani, eram cam vreo 50 de persoane in tot bazinu + "salvamaru" care se uita la ei si nu le spunea nimic, pe cand la unu care venise de la servici si era intr-o pereche de pantalon 3 sferturi la dat afara straight face
La mine a fost prima si ultima oara cand m-am dus pe strand.La intrare are un bazin de 1.70 m, care il curatau, cand m-am uitat la gura de canalizare pe acel gratar erau cateva prezervative legate acolo sad.
Ellene e adevarat sunt pline strandurile de oameni nespalati de etnie rroma.Erau 2 care pur si simplu noaptea 100% nu-i vedea-i.

| nervi a răspuns:

Sper ca nu s-a intamplat faza asta pe strand la Cara ''Salajan''straight face ca nu ma mai duc la strand nici eu
nu ca la mare nu s-ar intampla asa ceva straight face

| woohp explică:

@nervi : ma tem ca da, s-a intamplat la Cara la bazinul 1.80 mhee hee