woohp l-as numi "sex extrem" trebuia sa-l intrebi pe ala ...bay fratimiu ...sti. daca tot faceti sex ma lasi si pe mine sa il bag putin
wow sunt si oameni din astia?
Cum sa nu te simti jenat? eu una as intra in pamant de rusine
Nesatuli aia doi...
Bine ca stiu... nu ma mai duc in viata mea la piscina.Cine stie ce boli iau scarbooooos!
Uite de asta ma oftic eu ca nu am nici o prietena cu vila si piscina . Nu merg niciodata la strand tocmai pentru ca ma tem sa nu iau vreo boala ceva... fara supararea daca e cineva de etnie roma pe aici dar unele stranduri sunt pline de tigani nespalati! Si cu ce ai mai spus tu acum...prefer sa fac baie in cada mea de la bloc in care ma intorc de pe o coasta pe alta.
Uite de asta ma oftic eu ca nu am nici o prietena cu vila si piscina . Nu merg niciodata la strand tocmai pentru ca ma tem sa nu iau vreo boala ceva...fara supararea daca e cineva de etnie roma pe aici dar unele stranduri sunt pline de tigani nespalati! Si cu ce ai mai spus tu acum...prefer sa fac baie in cada mea de la bloc in care ma intorc de pe o coasta pe alta .
Daca ma credeti sau nu eu nu am mers niciodata la piscina sau strand...nu imi place, pentru ca imi e scarba...
referitor l ce ai spus u...Doamne Dumnezeule...pe zi ce trece din ce in ce mai multi ciudati...
cred ca as muri de rusine daca as fc asa ceva...sau si daca i-as vedea p unii facand... da' acum nu trebuie sa ne mai mire nimic...
pop
Ala care striga da avea cam 14 ani si restul aveau 17 -19 mai erau si copii de 4-7 ani, eram cam vreo 50 de persoane in tot bazinu + "salvamaru" care se uita la ei si nu le spunea nimic, pe cand la unu care venise de la servici si era intr-o pereche de pantalon 3 sferturi la dat afara
La mine a fost prima si ultima oara cand m-am dus pe strand.La intrare are un bazin de 1.70 m, care il curatau, cand m-am uitat la gura de canalizare pe acel gratar erau cateva prezervative legate acolo .
Ellene e adevarat sunt pline strandurile de oameni nespalati de etnie rroma.Erau 2 care pur si simplu noaptea 100% nu-i vedea-i.
Sper ca nu s-a intamplat faza asta pe strand la Cara ''Salajan'' ca nu ma mai duc la strand nici eu
nu ca la mare nu s-ar intampla asa ceva
alex13371995 întreabă:
AdrianaBacescu întreabă: