| bebitza a întrebat:

TE URASC PENTRU CA TE IUBESC
http://www.youtube.com/......ttp?/watch

Răspuns Câştigător
| Ruxandra_8921 a răspuns:

De cele mai multe ori viata ne pune in dificultate... dragostea e copilul iluziei si parintele deziluziei... cel mai bizar lucru care ni se poate intampla este sa uram pe cineva pentru ca il iubim...cum? nu e greu de explicat...ne indragostim de regula de himere, se spune ca dragostea e ca o stafie, multi vorbesc despre ea dar putini au vazut-o...ne indragostimde inefabil, de un prototip creat de noi, de perfectiunea intruchipata in omul pe care il iubim... dar cand ajungem sa descoperim ca de fapt tot ce am crezut, am vazut si am sustinut pana atunci e doar o iluzie optica...incpem sa devenim confuzi, uram omul pe care il iubim pentru simplul fapt ca nu am fost NOI capabili sa vedem de la un bun inceput cu cine avem de-a face, pentru simplul fapt ca NOI ne-am lasat orbiti de sublimul sentiment fara sa mai luam in calcul ca orice om mai are si parti negative...si deziluzia apare cand de fapt ne trezim din vis si descoperim ca tot ceea ce am crezut pana atunci e doar o himera... dar ce ne facem cu ceea ce simtim? desi subconstientul acum lucreaza si ne transmite alarme ca ceea ce se intampla nu e bine, de multe ori ratiunea paleste in fata pasiunii...si cand vlaguiti de asemenea amalgam de sentimente ajungem la mal, descoperim ca de fapt si sentimentele s-au amestecat...ca il uram pe acela pe care il iubim..."Singura cale pentru a scapa de ispita este de a-i ceda"a spus OSCAR WILDE.Multa bafta!

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| BUBULINA a răspuns:

Suferi din dragoste?sad

| Swany a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=A3qVuo-K1YQ&feature=related
Iubesc melodia asta 8->
E mai misto cu Ne-Yo :d

| Silvia a răspuns:

Oricine sufera in dragoste la un moment dat...sad
Va trece si asta si vei vedea ca va rasarii soarele si pe strada talove struck
Trebuie doar sa ai rabdarehappy
Dumnezeu va avea grija ca si tu sa fii fericitalove struck
Pupici multi!kisskisskisskisskiss

| SweetCandy a răspuns:

Te urasc pentru ca o sa pleci si nu o sa te mai vad...asa e...
foarte frumoscrying

| albastrel a răspuns:

Super frumoasa melodia :X. dana canta superb!

| magda_1944 a răspuns:

Este super toata melodia dar si foarte adevarat, sentimentele adevarate nu pot fi oprite si poate uneori cand cineva ne raneste ajungem din dragoste sa-l uram.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Ce versuri frumoasesad

| M.J. a răspuns:

Esti o fata sensibila, nu? se vede din toate intrebarile ca ai suferit si poate inca mai suferi... o sa vina si vremea cand o sa fii fericita...toate trec...