Aici nu ai de ce sa te plangi, nimeni nu va venit la tine, asteapta momentul oportun.
Haideti mai nemiloaselor, mai materialistelor, nu vedeti ce baiat ideal aveti aici?
nu fiti fraiere, acceptati-l!
eu m-as baga pe tine dragule, dar sunt lesbiana, imi pare rau
Ai revenit acompaniat de aceeasi melodie trista cantata la cea mai mica vioara.Ori nu ai inteles ca n-o sa gasesti ceea ce cauti aici, ori esti un troll care revine incontinuu cand se plictiseste.
Vezi ca acea coroana de urat, gras si prost care este ocolit de dragoste este a mea si numai a mea.Eu is masculul afla.
Multi Inainte Tinere... dar cred ca ai gresit site-ul... aici nu-i Matrimoniale =D
Ai ajuns intr-o etapa a vietii tale cand numai la asta iti sta capul.Deci tu cauti doar fete pentru reletii serioase? nu te intereseaza deloc o simpla aventura de o noapte sau doua sau cate vrei tu? doar pentru faptul ca te gandesti intr-una la asta nu ai noroc de nimic, mai lasa viata sa ti le aduca de una singura nu te mai stresa atat nu ai cu ce altceva sa te ocupi? ti-am mai zis si data trecuta sa lasi totul de la sine.eu nu te pot ajuta sunt foarte departe de tine din toate punctele de vedere.Inceteaza sa fi atat de...impunator,nuesti singurul care cauta si nu gaseste
Haideti mai nemiloaselor,nesimtitelor! nu vedeti ce baiat ideal aveti aici? fat frumos din lacrima!
nu fiti fraiere, acceptati-l!
eu m-as baga pe tine dragule, dar sunt, luata, dar oricum iami id ciobanudiana97 poate mai schimbam 2 vorbe
AlexEjmecheru întreabă: