Dupa primele 2 ori nu cred ca ar fi trebuit sa'l mai ierti.
Aici e mai mult greseala ta. Dar erai orbita de dragoste.
Tine'l la distanta, pentru ca iti faci foarte mult rau.
Cu timpul o sa treci peste toate, dar dureaza.
Eu zic sa il uiti nu te merita sunt o gramada de baieti bunoci in lumea asta vei gasi tu un bunoc care sa te merite
Pai mie sincer mi se pare ca profita de faptul ca poate sa se intoarca oricand la tine si tu sa il accepti.si asta e in dezavantajul tau.
Il iubesti prea mult si probabil d'aia il ierti mereu, dar totul are o limita si ar trebui sa te gandesti ca in primul rand nu te merita .
Take care si sper ca te-am ajutat :*
Doamne... daca as avea o iubita ca tine :X:X mama mama!
Dupa ce ti-a facut tu inca il mai iubesti? Lasa-l sunt o gramada de baietii pe lumea asta. Si nu poti sa renunti la el pentru ca tu chiar l-ai iubit si de aceea dar, incearca sa-l uiti
Bafta
Asta nu se cheama relatie, m-am uitat la poza ta, arati bine si daca erati in aceeasi gasca el tea cunoscut si ca persoana, nu inteleg cum s-a putut cupla cu altele pe care nici nu le cunostea si nici el nu stie ce vrea.
Eu cred ca nu te place, cand nu mai are pe nimeni apeleaza la tine...gaseste pe altcineva si gata te lasa.Nu cred ca ai scapat de el. Te-as sfatui sa nu-l mai bagi in seama si dupa sa vezi ca-si gaseste alta sunt atatea fete pe pamant. Faci cum vrei e viata ta:* eu ti-am zis doar:XSucces!
Stiu.Asta am si incercat sa fac de atatea ori cand mi-a dat papucii. Prima oara nu il bagam in seama desi eram in aceeasi gasca. Ultima oara i-am dat ignore pe mess, nu am mai vb la tel, evitam locurile unde stiam ca as putea sa il intalnesc.etc. Acum la fel. i-am dat ignore pe mess, nu inainte de a-i spune si de ce. Apoi a intrat sa vb pe facebook. L-am blocat si acolo. Apoi m-a mai sunat 2 zile si apoi nu a mai sunat deloc. nu stiu, e aiurea rau situatia asta... e un calvar.