| Andru1996 a întrebat:

Telenovela viata asta a mea la 14 anilaughingrolling on the floor...ar fi bine sa scap de ea dar...straight face. Mnda daca at avut palcerea sa asistati la precedentele episoad ati sti ca:

Eu m-am desp de o fata si cam la 4 ore m-am sarutat cu alta dar asta pentru ca eram trist si ea a fost langa mine oh go on. Acum nj cum sa zic fosta a zis niste cuvinte deloc frumoase pentru care nu'j cum sa o iert.

Problema se pune in felul urmator:Eu o iub ft mult pe fostacrying dar acum sunt cu fata aia si nu stiu ce sa facstraight facestraight facestraight face...Pt ca daca ii dau papucii o sa creada ca mi-am batut joc de ea. Daca ii dua papucii orkm cu fosta nj cum ma mai impak pentru ce a zis. Daca stau cu cea care sunt acum tot imi bat joc de eastraight face...FRATILOR CE SA FAK?crying

Răspuns Câştigător
| theprettyreckeless a răspuns:

Pff. tocmai am citit povestioara ta. te-ai despartit de o fata si de suparare te-ai sarutat cu alta? foarte naspa. in primul rand, fosta ta prietena ce crezi ca a gandit: "mno, asta nu a suferit, nu l-a durut deloc, a dat fuguţa la alta tipa", altfel de ce crezi ca ti-a aruncat cuvintele alea? nu ai cum s-o ierti pentru ce a zis. poate au fost urate, nu te-ai gandit ca le-ai meritat? de suparare cu siguranta le-a zis fosta, ea nu cred ca s-a gandit ca atat de repede "ai uitat-o". acum e actuala. ce sa faci tu? cauta adanc, adanc in capsorul tau, gandeste-te la clipele petrecute, etc, lucrurile frumoase. trebuie sa iei in considerare faptul ca cu aceasta fata cu care esti, ai intalnit-o si ti-ai inceput o relatie mai mult asa, fara sa realizezi de fapt la inceput ce faci, insa cu timpul au aparut tot felul de sentimente. parerea mea e ca trebuie sa te gandesti foarte bine, la ambele situatii raised eyebrows.
sper ca te-am ajutat.

8 răspunsuri:
| zeitaana a răspuns:

Problema e alta "fosta" te iubeste foarte multcrying

| zeitaana a răspuns:

Sfat nu ii ice si ei faza cu batutul joc o sa i se duca pamantul de sub picioare daca zici asa cevasad asta daca te iubeste. daca nu va zice ca "si eu(mi-am batut joc de tine)". dar asta nu e garantat ca nu stiu eu ce e in mintea feteibig grin. sau in inima sau suflet. tu fa ce iti zice inimawinking iar despre fosta ce sa zic. cam proastasad oricum eu sunt sigura ca ii pare super raw pentru ce a ziscrying daroh go on
Bafta`love struck!

| GyeBaek a răspuns:

Sa o uiti pe fosta iubita si sa o iubesti pe cea de acum.

| Andru1996 explică:

Dar si actula ma iubestecrying kk'mas

| Andru1996 explică:

Ce sa mai fac?straight facestraight facestraight face

| zeitaana a răspuns:

Atunci iubeste`o si tu si aia esad

| тecнιннιlα a răspuns:

Faptul ce esti trist nu`ti da voie sa saruti alta daca u vrei sa te mai impaci cu fosta si nici ea n-are dreptul sa-ti spuna unele cuvinte. Deci in concluzie laughing aman2 sunteti vinovati happy. Decat sa-ti bati joc de cea actuala las`o mai bine oh go on ii faci doar raw stand cu ea poate crezi c`o ranesti daca te desp dar daca iti bati joc doare mai raw happy. Incearca sa vb cu fosta linistesteo si ea pe tine si incercati sa treceti peste daca chiar va iubiti happy. Cf ceri sfatul la niste necunoscuti?happy Crezi ca noi o sa actionam in locul taw?happy U esti in problm asta REZOLV`O happy. Daca stai si`ti plangi de mila nu ti se rezolva problemele doar se ingreuneaza. Crede`ma am o problm akwm pe cap laughing si in loc sa o rezolv imi plang de mila happy. Dar stiu ca nu fac bine happy si nici u:* asa ca fa ceva waiting. Si chiar daca e vn ei si a ta incearca sa lasi de la tine sa zici ca`i vn ta happy sau sa nu pomenesti sa vb despre asta si apoi gt lasati problm asta happy. Ce mai telenovela day dreaming ai si ulaughing).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca nu mori daca stai "pe bara" o vreme. Daca ii explici noii prietene si ea chiar tine la tine, o sa te inteleaga.Si asa iti dai seama de sentimentele tale si o sa stii cum e mai bine pentru toti. Ofera-ti si tu putin timp, cum dracu' sa te desparti de ea si dupa 4 ore sa te saruti cu alta?! Parerea mea e ca mai bine te desparti de actuala, cum spuneam-daca te iubeste, o sa inteleaga.si ai si tu putina rabdare, ca se va rezolva.