Nu stiu cati ani ai, dar astea mi se par copilarisme. Ok nu zice nimeni sa nu ai prieteni, dar tu vrei sa te vezi "accidental" cu el, daca el s-ar vedea cu o fata tot "accidental" cum te-ai simti?
Gandeste-te ca suntem in secolul 21, secolul in care toti baieti cauta sa profite de fete si sa rada de ele. Te-ai gandit cum ai picat cand i-ai spus ca ar merge sa va vedeti accidental? Te pui intr-o lumina proasta si pe prietenul tau la fel. Daca chiar il iubesti pe prietenul tau ia-l cu tine ca doar iti doresti o prietenie. "Ce tie nu-ti place altui nu-i face".
Te pup si sper sa te gandesti bine :*
Daca ai bun simt, nu te duci sa te intlanesti cu celalat, pentru ca asta inseamna ca-ti insel prietenul actual.
Fii cinstita si rupe prima relatie, daca tot nu-ti de baiat si apoi, poti sa cunsoti cati vrei tu.
da, s e cheama inselat si este un lucru foarte urat.
Chestia cu "accidentalul" este la fel de urata ca si rscanta, sa-ti pierzi actualul prieten si nu o recomand, ca nu vei mintii pe nimeni, decat pe tine.
"cine stie sa ajung la o prietenie buna cu el, ca e foarte de treaba" - ihim, si asta ne minti pe noi sau pe tine?
Fii serioasa, iti cam tataie calcaiele dupa el.
Poți sa faci ceea ce simți dar fii sincera cu tine. Tipul ala probabil nu vrea doar amiciție iar tu probabil ca îl placi un pic
Tu esti motivul pentru care nu merita sa mai oferi relatie serioasa muierilor in ziua de azi. Cand citesc pe una ca tine, primesc argumente din ce in ce mai multe si mai bune de ce muierile nu merita relatii, nu merita casatorie, nu meritati Dar, am sa citez pe cineva care a comentat mai sus: 'fa ce simti"
Și crezi că acest băiat o să vrea să fiți doar amici? Mă îndoiesc sincer că nu va dori mai mult de atât. Te sfătuiesc să stai în banca ta că ai iubit.
Raspunde ti la intrebarile:
Ce părere ai avea daca iubitul tău ar vorbi cu o fata si ar vrea sa se vada cu ea? Cum te ai simti sa stii ca a mai si plăcut o in trecut pe fata aia si ca sunt sanse sa se reaprinda scânteia?
Dacă nu ești nici macar un pic geloasă cand te gândești la asta, oare chiar tii la iubitul tău? Dacă ai dorința sa cunosti un alt tip, oare chiar tii la prietenul tău?
Sfaturile mele: 1 stai potolită si iti vezi de relatia ta.
2 desparte te de el si esti libera sa cunosti cati vrei tu.