| marulverde01 a întrebat:

Termin liceul anul acesta si ma voi muta impreuna cu prietenul meu si prietena mea cea mai buna in alt oras, intr-un apartament de 4 camere. Mi se pare o idee buna,ne intelegem foarte bine, desi iubitul meu se mai plange cateodata ce compania prietenei mele, preferand sa stam numai noi 2. Ne cunoastem de mult timp,cu ea sunt prietena dintotdeauna, iar cu el sunt de 3 ani. Stiu ca ei tin foarte mult la mine,si eu ii iubesc foarte mult,insa mai imi trece cateodata prin minte gandul ca s-ar putea,datorita a cine stie ce conjunctura, ca ei 2 sa-mi insele increderea,desi tin cu tarie sa cred ca nu mi-ar face niciodata asa ceva. Sunt,de fel,destul de paranoica,mai ales ca noi,inainte de toate,suntem cei mai buni prieteni,foarte deschisi unul cu altul,ne spunem orice,facem glume deochiate,ne permitem aproape orice,dar de la prietenie la iubire nu e decat un pas.

Cum sa fac sa nu mai fiu atat de paranoica, sa nu ma mai gandesc la asta?
Sau credeti ca ar putea fi ceva intre ei? happy

7 răspunsuri:
| Silviu591 a răspuns:

Prietenul ei oricum asta are in cap laughing

| esco a răspuns:

Cum sa faci sa nu mai fii atat de paranoia? ce intrebare e asta?
simplu... nu mai fi!

| raducanumihaela a răspuns:

laughing ce raspuns

| hitman112 a răspuns:

Nu-i lasa singuri si nu a de ce sa te temi.
Am avut eu parte de asa ceva, dupa o seara cu mult alcool dimineata m-am trezit langa cea mai buna prietena a iubitei mele. Norocul meu ca nu sa aflat. big grin

| alinafrumusika a răspuns:

Incearca sa ii zici prietenului tau cand esti singura cu el " Uite ce sexy este prietena mea, nu-i asa?" dar pe un ton vesel. Si la fel faci si cu ea, daca timp de 2 saptamani iti zic ca cealalta persoana este sexy inseamna ca ai motive suficiente sa crezi big grin. Funda?

| marulverde01 explică (pentru alinafrumusika):

Avand in vedere ca toti 3 suntem sportivi de performanta, el face handbal, iar noi atletism, de foarte multi ani, iti dai seama.

| alinafrumusika a răspuns (pentru marulverde01):

Iti dau un sfat:
Nu trebuie sa ai incredere in prieteni!
In iubitul tau trebuie sa ai incredere cand o sa fii casatorita cu el!
Pentru ca.....in nimeni nu poti avea incredere in ziua de azi big grin asculta ce iti spun si nu o sa iti para rauwinking