| mihaicelsfant a întrebat:

Ti-ai da viata pentru persoana de langa tine?
Eu unu da

17 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Numai raspunsuri de DA, pe aici, dar intr-o situatie critica spiritul de conservare va face sa nu mai ganditi lucid si o veti lua la fuga. Nu ati fost vreodata intr-o situatie limita pe prapastia dintre viata si dezastru sa vedeti ce va trece prin minte si prin tot corpul. Multi ajung sa se piarda, altii plang, altii lesina, altii rup pamantul cu fuga. Trebuie sa ai un psihic foarte puternic ca intr-o situatie sa poti sa mai salvezi ceva sau pe cineva.

| RAY a răspuns:

Da

| Violleta2022 a răspuns:

Da, mi-as da viata pentru sotul sau copii mei.

| OldSoul a răspuns:

Nu e nimeni langa mine in momentul de fata.

| Hammurabi a răspuns:

Persoana de lângă mine, în mod sigur, are mult mai multă nevoie de mine viu. laughing

| HazelEyes77 a răspuns:

Da.

| Necunoscut112 a răspuns:

Daca ai probleme psihice, da. Dacă nu ai, nu. Oamenii se iubesc prea puţini pe ei si fac obsesii pentru alţii şi din cauza asta trăiesc o viaţă de mizerie. Pentru fiecare dintre noi cea mai importantă persoană trebuie să fie cea proprie.

| mihaicelsfant explică (pentru Necunoscut112):

Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti. eu unu nu ma refer la iubita. ma refer in general

| Necunoscut112 a răspuns (pentru mihaicelsfant):

Pe tine nu te-as iubi, nici daca mi-ai fi in apropiere, imi pare rău. E usor să spui din gură ca ti-ai da viaţa pentru un apropiat, dar astea sunt basme, ca cele din Biblie.

| mihaicelsfant explică (pentru Necunoscut112):

Frate eu unu nu sunt ca tine. asa sunt eu:p mulți mai facut prost pe chestia asta

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De aparat da. lasii fug cu coada intre picioare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toți a-ți face-o, teoretic.
Practic, mai putini.Mult mai putini

| lilith16 a răspuns:

Acea persoană si-ar da viata pentru mine? daca da, sa o faca fericit, ca eu imi pot trai viata si singura, nu as muri pentru nimeni, poate pentru maica-mea sau sora-mea, dar atat

| Basilievski a răspuns:

Nu poti iubi pe altcineva daca nu te iubesti pe tine insuti.

| teiubescteiubescteiubescteiubescteiubesc a răspuns:

Candva as fi zis da. Eram dispusa oricand, dar am vazut acum ca oamenii cresc, prioritatile se schimba si iubirile mor.

| LLuk21 a răspuns:

Da, daca o iubesc foarte mult.

Întrebări similare