Nu stiu daca te referi in general sau in cazul tau dar in mod normal si fericirea ta conteaza nu numai a celorlati. O asemenea persoana se gaseste foarte greu si daca familia si prietenii tai te.ar iubi ar fi si ei fericiti pentru tine. Si nu, nu este cazul in unele povesti, doar atunci daca persoana cu care esti se muta sau se agraveaza situatia, dar si atunci exista rezolvare, nu uita niciodata sa nu renunti la ce iubesti!
Singura persoana pentru care mi-as parasi iubirea vietii mele ar fi chier el. Daca as stii ca fiind impreuna i-as face mai mult rau, as renunta la el. Pentru ca eu nu as putea sa fiu fericita stiind ca el sufera
Daca cineva iti cere sa iti parasesti dragostea vietii tale numai ca sa faci fericit pe prietena ta,cu siguranta aceasta de fapt iti vrea raul tie,facando pe ea fericita.Iar daca ar fi pentru familie,acestia se ingrijoreaza,ca te-ai indepartat fata de ei mult prea mult, si poate nu au incredere si nu cred ei ca persoana pe care o iubesti este cu adevarat dragostea vietii tale, altfel nu ti-ar cere nimeni asa ceva.
Pentru mine cel mai mult conteaza mama,care este sincer cea mai buna prietena a mea, si tata care a fost mereu langa mine, mereu mi-a dat cele mai bune sfaturi si ii iubesc enorm.Prietenii sunt trecatori,merg si vin, putini conteaza cu adevarat. Dragostea e cea care te face cel mai fericit, nimic nu mai conteaza atunci cand esti impreuna cu persoana iubita si totusi...nici dragostea nu e cert ca-i infinita.Suntem oameni si oamenii se schimba,lumea se schimba, dar familia si in special parintii raman mereu langa tine, indiferent de situatie.Deci as incerca sa stabilesc un echilibru intre cele doua lumi, dar asta e doar un ideal nu-i asa? Pentru mine problema asta n-ar avea solutie, dar dat fiind ca sunt o persoana visatoare probabil as alege sa fug cu EL decat sa raman cu cei dragi.Si la fel de probabil m-as intoarce inapoi atunci cand realizez ca nu e tocmai cum am crezut.Dar chiar daca as sti dinainte tot as face alegerea asta, doar ca sa simt ca traiesc cu adevarat, ca fac ceea ce imi spune inima chiar daca e gresit.As fi dispusa sa suport consecintele.
...,, Viata nu se masoara in respiratii, ci in momente care ne taie rasuflarea"
Uni oameni care raspund aici, inca nu sunt destul de maturi incat sa vada mai departe, vor raspunde cu familia, pentru ca au trait cu ei. eu daca as fi fortat sa imi las fericirea pentru oricine altcine, as fi in stare sa intorc pamantul pe dos, daca lor nu le-a pasat de mine, atunci nici mie de nimeni.
mariacris98 întreabă:
RayKzor51 întreabă: